το νέο τραγούδι της τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Πικέ.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδη ότι ο Ζεράρ Πικέ κεράτωσε την Σακίρα. Ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα και η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι από το 2010 και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους.

Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι αναμένεται να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά την απιστία του Πικέ. Η τελευταία κοινή φωτογραφία πoυ ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πριν από τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα είναι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Σακίρα έχει αναρτήσει μια φωτογραφία με τους δυο τους στο instagram. Κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία της Κολομβιανής σταρ υπάρχουν πλήθος από σχόλια μετά την είδηση της απιστίας.

Ένας από τους φαν της έγραψε: «Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί τραγούδησες ένα τόσο θλιβερό τραγούδι» και αναφέρθηκε μάλιστα στο Te Felicito (Σας συγχαίρω), ένα νέο κομμάτι με τον Alejandro Rauw.

Οι στίχοι του Te Felicito: «Για να σε ολοκληρώσω, έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι η αγάπη σου είναι ψεύτικη. Ήταν η τελευταία σταγόνα που έπεσε πάνω από το ποτήρι. Μη μου πεις ότι λυπάσαι. Φαίνεται ειλικρινές, αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα. Το σενάριό σου συνεχίζεται. Αυτή η παράσταση σου ταιριάζει πολύ».

>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ