Ακούγοντας χθες την Αναστασία Γιούσεφ να μιλάει για το πόσα βγάζει μηνιαίως ως influencer στο instatgram, μας έπιασε μια κατάθλιψη να λέγαμε. Μια κρίση γενικότερα. Είχε γίνει γνωστή ως χορεύτρια. Λίγο ο χορός της (όχι μπαλέτο) λίγο η  σχέση που διατηρούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Αλλά και το φλερτ που της έκανε ο Νίκος Βέρτης, […]

Ακούγοντας χθες την Αναστασία Γιούσεφ να μιλάει για το πόσα βγάζει μηνιαίως ως influencer στο instatgram, μας έπιασε μια κατάθλιψη να λέγαμε. Μια κρίση γενικότερα. Είχε γίνει γνωστή ως χορεύτρια.

Λίγο ο χορός της (όχι μπαλέτο) λίγο η  σχέση που διατηρούσε με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Αλλά και το φλερτ που της έκανε ο Νίκος Βέρτης, και η ιστορία με τον δολοφόνο της Ναυπάκτου. Όπως είχε ομολογήσει τον γνώριζε, και αυτό ήταν αρκετό να της δώσει μεγαλύτερη δημοσιότητα. ‘Όλα αυτά μαζί και να οι 400 χιλιάδες ακόλουθοι.

Ωρέ που πάμε.

Αυτά τα χρήματα δεν θα τα δουν στα όνειρα τους, σχεδόν όλοι όσοι τρώνε τα χρόνια τους στα θρανία. Αλλά και όσοι παίζουν με την ζωή τους καθημερινά σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Άτιμη ζωή και παλιοκοινωνία, αλλά όχι για όλους. Εκεί στο παράλληλο σύμπαν του instagram που είσαι ότι δηλώσεις το χρήμα ρέει άφθονο. Αρκεί να έχει πολλούς ακολούθους. Η Γιούσεφ ξέρει το κόλπο και κανένα πρόβλημα. 10 χιλιάδες ευρώπουλα μηνιαίως μπαίνουν στο πορτοφόλι της.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια και μπράβο της.

Πιο συγκεκριμένα χθες στην εκπομπή της Καινόυργιου μίλησε για την πρόταση που της έχει γίνει από την Φάρμα και έτσι ξεκίνησε όλη η κουβέντα.

«Μου έχει γίνει πρόταση για τη «Φάρμα», με υψηλές απολαβές», αποκαλύπτει η Αναστασία Γιούσεφ. Τονίζοντας πως ακόμα το σκέφτεται.  Μίλησε και για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί από το σύντροφό της και δείχνει στην κάμερα το… μονόπετρο.

Αν. Γιούσεφ: 1 μήνας στο Instagram μού αποφέρει 10.000 ευρώ

Καλή μεν είναι η πρόταση, αλλά ρε αδερφέ τα ίδια λεφτά ή και περισσότερα τα βγάζω και μόνη μου από το instagram. Κάπως έτσι πήγε και έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του Alpha.

Φυσικά κρατήστε ότι αν πάει στο ριάλιτι, θα αυξηθούν κατακόρυφα οι διαδικτυακοί φίλοι της. (βλέπε Παναγιώταρου από την Φάρμα 1). Που σημαίνει ακόμα περισσότερο χρήμα στο instagram.

Μια χαρά Αναστασία. Keep going…

Η «Super Katerina»  προχώρησε σε ένα… ιδιαίτερο σχόλιο για τα μαλλιά της!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ