Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κρατήσουν το γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ποιος θα προλάβει ποιον; Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με πολιτικό αλλά με μεγάλη μυστικότητα γάμο. Η τελετή έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο δημαρχείο της Βούλας.

Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να κρατήσουν το γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο δήμαρχος Βούλας που τους πάντρεψε είπε: “Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, κυρίως για τα δύο παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό. Mια στιγμή δική τους. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε πολύ. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος.”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Ζει τον δικό της μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και πλέον έγινε και ο γάμος τους πολιτικός.

Η Σπυροπούλου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένει αγοράκι σύμφωνα με διαρροές από τον κύκλο της.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик