Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να σπάσει το ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Σπαλιάρας;  Δεν είναι εύκολο φυσικά να κάνεις σύγκριση με τον τεράστιο Σπαλιάρα. αλλά ο Αλέξης το παλεύει όσο μπορεί.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μετά τη συμμετοχή του στο Survivor πέρασε και από το ρόλο του The Bachelor.

Στον Άγιο Δομίνικο την “έσπασε την καρύδα” όπως όλοι μάθαμε. Γνωστά σε όλους, και τα έκανε ακόμα πιο γνωστά ο φίλος του Τριαντάφυλλος.

Εκεί, τον διεκδικούσαν 20 γυναίκες. Κάποιες από αυτές τον γοήτευσαν, κάποιες τον ξενέρωσαν και με άλλες απόρησε. Τελικά, μιας και το «ζητούσαν» και οι φανς στα social media επέλεξε την Αθηνά New York.

Εε…έδειξαν για λίγο ερωτευμένοι, κάνανε και τις δηλωσούλες τους και η νικήτρια του παιχνιδιού έφυγε για την Αμερική. Αυτό ήταν όλο κι όλο και έληξε το «πανηγύρι»! Όμως, ο Αλέξης Παππάς συνέχισε να κρατά επαφές με τις περισσότερες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του ALPHA.

Μιας και έριξε τα δίχτυα του, το μοντέλο είχε και τις επιτυχίες του. Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ο Παππάς έχει βάλει τα γκολάκια του σε ζούγκλα, σε βίλα σε τζακούζι αλλά και σε ιστιοπλοϊκό. Όχι μία, αλλά 4 περιπτώσεις έχει στο ενεργητικό του.

Οι κουτσομπόλες της πιάτσας λένε ότι ο Αλέξης έχει και μεγάλα χαρίσματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Bachelor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ