Στα καλύτερα τους φαίνεται πως είναι ο Νίκος Μπάρκουλης και η κοπέλα του! Ο γιος του γνωστού ηθοποιού είναι για μεγάλο διάστημα ζευγάρι με την Natasha Kay. “Στην οθόνη του κινητού μου έχω φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love”, είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του! H 22χρονη Natasha που πρόσφατα παρουσίασε το […]

Στα καλύτερα τους φαίνεται πως είναι ο Νίκος Μπάρκουλης και η κοπέλα του! Ο γιος του γνωστού ηθοποιού είναι για μεγάλο διάστημα ζευγάρι με την Natasha Kay.

“Στην οθόνη του κινητού μου έχω φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love”, είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του!

H 22χρονη Natasha που πρόσφατα παρουσίασε το νέο της single με τίτλο “Lockdown“, έχει δηλώσει πρόσφατα πως νιώθει πολύ υπερήφανη για τον Νίκο Μπάρκουλη και την πρόοδο που έχει κάνει στο τραγούδι, αλλά και το performance του.

Το νεαρό ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και δεν το κρύβει. Μάλιστα, αυτές τις μέρες οι κάμερές τους “τσάκωσαν” σε γνωστό χριστουγεννιάτικο πάρκο στο Γκάζι! Όπως και σε όλες τις κοινές τους εξόδους έτσι και σε αυτή ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους! Τα αδιάκριτα βλέμματα δεν τους νοιάζουν και ήταν συνέχεια αγκαλιά, ενώ δεν έλειψαν και τα φιλιά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ