Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη μεταξύ άλλων για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την σχέση τους. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είναι ζευγάρι τέσσερα χρόνια.

«Κάποιες φορές την επηρεάζουν αυτά που διαβάζει και της στέλνουν και της λέω να δίνει βάση στα θετικά σχόλια. Αν κάποιος σχολιάζει τα παραπάνω κιλά για μένα είναι κατακριτέο. Δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο άλλος και έχει πάρει κιλά. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο bullying από τους άνδρες ειδικά αν τους έχεις συνηθίσει σε μια τέλεια εικόνα», είπε αρχικά για το bulling που έχει δεχθεί η Ευρυδίκη για τα κιλά της.

«Εγώ προσωπικά δεν θα το ήθελα, όχι.

Πες ότι παντρευόμουν, δεν θα ήθελα να κάνω έναν γάμο με κάμερες, κανάλια. Επειδή είναι πολύ προσωπικό θα ήθελα να είναι μόνο για φίλους και οικογένεια.

Διακυμάνσεις στη σχέση μας σίγουρα έχουν υπάρξει. Κλείνουμε πενταετία. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην έχει περάσει διακυμάνσεις. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Δεν έχουμε μείνει ούτε μια μέρα χώρια», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τον αν σκοπεύουν να ανακοινώσουν την απόφασή τους σε περίπτωση γάμου.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ