Πάντως, δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία γάμου. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Μόνο με τους γονείς του ζευγαριού και τους δύο μάρτυρες.

Ποιος θα προλάβει ποιον; Ο πελαργός ή ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος να παντρευτεί πρώτος την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πρόλαβε τελικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Περιμένει αγοράκι σύμφωνα με διαρροές από τον κύκλο της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Ζει τον δικό της μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και σύντομα αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους που θα είναι πολιτικός.

Ο πολιτικός τους γάμος είναι προγραμματισμένος, και μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρόβα νυφικού της που θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πάντως, δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία γάμου. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Μόνο με τους γονείς του ζευγαριού και τους δύο μάρτυρες.

Η Σπυροπούλου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε  στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Όλα καλά με την εγκυμοσύνη και πριν ήμουν πολύ λιχούδα. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας!».

«Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή!».




Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλαμε θρησκευτικό γάμο, αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο»

Σε fashion show βρέθηκε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» όπου συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μίλησε για τον γάμο της.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ