Ένας ακόμα χωρισμός στην ελληνική showbiz.

Σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά στην ελληνική showbiz. Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλο, το ένα διαζύγιο διαδέχεται το επόμενο.

Χθες βράδυ η Έλενα Ασημακοπούλου μέσω του instagram και της διαδικασίας του q & a γνωστοποίησε στους ακόλουθους της ότι χώρισε με τον Μπρούνο Τσιρίλο, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2007 και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι. Το 201ο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και τον ίδιο χρόνο γεννήθηκε και η κόρη τους, Μαρία – Ροζάρια. Οκτώ χρόνια μετά ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας αφού παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.

Για όσους γνώριζαν το ζευγάρι η είδηση αυτή δεν τους ξάφνιασε καθώς η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ζουν εδώ και αρκετούς μήνες χωριστά!

Η γνωστή ηθοποιός ζει μόνιμα στην Ελλάδα ενώ ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του. Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό αλλά και οι δύο θέλησαν να μαθευτεί μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς της κόρης τους προκειμένου να μην έρθει σε δύσκολη θέση σε τυχόν αδιάκριτες ερωτήσεις.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτηκότητά σας», έγραψε στα stories της η γνωστή ηθοποιός.

ηθοποιός

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ