Ο Βασίλης Καρράς διαθέτει μια ικανή συλλογή παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που δεν βλέπει συχνά το φως της δημοσιότητας. Να και κάτι που δεν ξέραμε για τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή. Στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και μέχρι να αρχίσει να βιοπορίζεται από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς δουλευε και ως μηχανικός αυτοκινήτων. Δεν έχει κρύψει […]

Ο Βασίλης Καρράς διαθέτει μια ικανή συλλογή παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που δεν βλέπει συχνά το φως της δημοσιότητας. Να και κάτι που δεν ξέραμε για τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή.

Στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και μέχρι να αρχίσει να βιοπορίζεται από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς δουλευε και ως μηχανικός αυτοκινήτων.

Δεν έχει κρύψει άλλωστε πως τέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι περίφημοι Unboxholics με το ομώνυμο κανάλι στο YouTube επισκέφτηκαν τον Βασίλη Καρρά στο κτήμα του.

Στα οικήματα που υπάρχουν μέσα στο κτήμα. Υπάρχει και ένα που φιλοξενεί στον πάνω όροφό του ορισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες των προηγούμενων δεκαετιών. Μερικά μάλιστα είναι αρκετά παλιά, μεταπολεμικά.

Τα μοντέλα αυτά είναι η προσωπική συλλογή του Βασίλη Καρρά και αποτελείται από περίπου 20 καλοσυντηρημένα οχήματα. Τα αυτοκίνητα είναι των εταιρειών Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Jeep, FIAT, MINI, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Lada και άλλων. Διακρίνουμε μεταξύ άλλων “Σκαραβαίο”, Mini, Citroen 2CV, Ford Cortina, BMW 2002, Citroen GS και άλλα. Παράλληλα, στο κέντρο του χώρου εκτίθενται και μοτοσυκλέτες μιας παλαιότερης εποχής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα μοναδικά αυτά οχήματα του Βασίλη Καρρά. Οπως και την αντίδραση των Unboxholics στη θέα τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα