Άμα έχεις επιχειρηματικό μυαλό τι να σου κάνει η πασαρέλα.

Η Sarah Jane Banahan διαθέτει επιχειρηματικό μυαλό που της έδωσε την δυνατότητα να θησαυρίσει. Η 34χρονη στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο αλλά τα παράτησε. Απογοητεύτηκε το κορίτσι και πήγε στη Μαλαισία για να διευθύνει ένα μπαρ. Εκεί είναι που το μοντέλο από το Λίβερπουλ γνώρισε την καλύτερη μπίζνα, τα sεx parties.

Τι ακριβώς κάνει η Sarah; Διοργανώνει ερωτικά “δρώμενα” -κοινώς όργια – για πλούσιους και διάσημους, με τιμή εισόδου 250 λίρες, 270 ευρώ δηλαδή και η τιμή ανεβαίνει αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία.

«Είναι ένα υψηλού επιπέδου και ευχάριστο περιβάλλον με ασφάλεια. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι θες να κάνεις, μπορείς να στέκεσαι εκεί γυμνός με ένα κοκτέιλ στο χέρι και να βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ», έχει περιγράψει η ίδια τη “δουλειά” αυτή στην εφημερίδα Liverpool Echo.

Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο που μιλούν με επικριτικά σχόλια για την Sarah, ακόμα και η ίδια της η οικογένεια.

«Οι άνθρωποι με αποκαλούν που@@@, αλλά είμαι πολύ καλή σε αυτό που κάνω, μου αρέσουν οι άνθρωποι και είμαι καλή μαζί τους. Ήμουν πολύ κοντά στην οικογένειά μου, αλλά ένας από αυτούς με είπε που@@@ κι έτσι δεν μιλιόμαστε πλέον. Με αποκαλούν τα πάντα, οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται πως είναι δουλειά. Δεν πάω να κάνω σεξ με οποιονδήποτε, εγώ διοργανώνω τα δρώμενα. Δεν κάνω σεξ, είμαι απασχολημένη, είμαι εκεί για να βοηθώ».

Πια η 34χρονη ευφυής επιχειρηματίας γράφει ερωτικές στήλες σε γνωστά περιοδικά και διορνανώνει και sεx parties στην Αγγλία.

Για την Ελλάδα ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα. Μόλις μάθουμε κάτι spoil αμέσως…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα