Οι δικαστές στο twitter φυσικά πήραν χαμπάρι οσα παίζονται και την δίκασαν άμεσα. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Την καταδίκασαν για μια ακόμα φορά.

Ένα ακόμα λαμπερό ζευγάρι της showbiz αποτελεί παρελθόν. Τούνη και Αλεξάνδρου χώρισαν και μάλιστα άσχημα. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, κάτι που δείχνει να παίχτηκε κάτι πολύ σοβαρό μεταξύ τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την Τρίτη είναι χωριστά και όχι αγαπημένοι. Απασχολούν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media με την είδηση του χωρισμού τους. Πρώτο θέμα στο twitter. Πολύ δουλειά οι δικαστές.

Ήταν πολύ απότομος ο χωρισμός που οι δύο διάσημοι influencer διέκοψαν κάθε επαφή όχι μόνο στην πραγματική αλλά και στην διαδικτυακή ζωή τους αφού μπλόκαρε ο ένας τον άλλον στο instagram και κατέβασαν σε όλες τις κοινές τους αναρτήσεις.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ciao.gr το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο και άγριο καυγά που τους έφερε στον χωρισμό διαλύοντας την κοινή τους πορεία στη ζωή.

Στην συνέχεια η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απαντώντας στα δεκάδες μηνύματα που δέχεται.

«Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω… για πάντα. Θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα»

Αυτό το ύφος μας θυμίζει “αφέντρα’ που μιλάει στους υποτακτικούς της. Φυσικά αφού βρίσκει και τα κάνει, μπράβο της.

Αλλά η ιστορία χωρίζω, δεν χωρίζω, είμαι δεν είμαι και ξαφνικά είναι μαζί, δεν τρέχει τίποτα. Παιχνιδάκια να μαζέψουν ακολούθους, άρα έσοδα. Γνωστό το παραμύθι, και παιγμένο αρκετά. Απλά δεν το περιμέναμε από την βασίλισσα του instagram.

Επίσης μια συμβουλή. Να μην θεωρεί ποτέ δεδομένους, και χαζούς, όλους αυτούς που την ακολουθούν…

Οι δικαστές στο twitter φυσικά πήραν χαμπάρι οσα παίζονται και την δίκασαν άμεσα. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Την καταδίκασαν για μια ακόμα φορά.

Ας δούμε τις αγορεύσεις των δικαστών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ