Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εδώ και λίγες ώρες απασχολούν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media με την είδηση του χωρισμού τους.

Ένα ακόμα λαμπερό ζευγάρι της showbiz αποτελεί παρελθόν. Τούνη και Αλεξάνδρου χώρισαν και μάλιστα άσχημα. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, κάτι που δείχνει να παίχτηκε κάτι πολύ σοβαρό μεταξύ τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εδώ και λίγες ώρες απασχολούν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media με την είδηση του χωρισμού τους.

Ήταν τέτοιος ο χωρισμός που οι δύο διάσημοι influencer διέκοψαν κάθε επαφή όχι μόνο στην πραγματική αλλά και στην διαδικτυακή ζωή τους αφού μπλόκαρε ο ένας τον άλλον στο instagram και κατέβασαν σε όλες τις κοινές τους αναρτήσεις.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ciao.gr το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο και άγριο καυγά που τους έφερε στον χωρισμό διαλύοντας την κοινή τους πορεία στη ζωή.

Μάλιστα είναι τέτοιο το κακό που έχει προκληθεί από τον χωρισμό τους που έφτασαν στο σημείο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να έχουν κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας και έχουν ζητήσει από κοινούς και φίλους να λύσουν όλες τις κοινές εμπορικές τους συναλλαγές στα social media.

Ο άνθρωπος που χειρίζεται τις εμπορικές τοποθετήσεις της Ιωάννας Τούνη ενημέρωσε τους άμεσα ενδιαφερόμενους (τις εταιρείες δηλαδή) πώς το ζευγάρι έχει χωρίσει πλέον και πως δεν θα συνεχίσουν με καμία κοινή τοποθέτηση προϊόντος μέσα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ενώ ξεκαθάρισαν ότι έχουν κατέβει και όλες οι κοινές τους φωτογραφίες.

Ο καυγάς τους έγινε πριν από λίγες ώρες και αφορούσε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό ζήτημα. Οι δυο τους έμειναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους και φάνηκε ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που τους ενώνουν κυρίως σε θέματα που αφορούν την κοινή ζωή τους.

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι έχουν ήδη στείλει τα πρώτα τους μηνύματα στον Δημήτρη Αλέξανδρου για το τι συνέβη τελικά με την Ιωάννα Τούνη εκείνος δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα μηνύματα και διατηρεί στάση αναμονής απέναντι στα όσα γράφονται και λέγονται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;