Σοκ και θλίψη στον χώρο του Χόλιγουντ μετά την είδηση του θανάτου του Ρέι Λιότα.

Σοκ και θλίψη στον χώρο του Χόλιγουντ μετά την είδηση του θανάτου του Ρέι Λιότα! Ο διάσημος ηθοποιός «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 67 ετών, ενώ κοιμόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία. Βρισκόταν εκεί λόγω των γυρισμάτων της νέας ταινίας του «Dangerous Waters».

Ο Ρέιμοντ Άλεν Λιότα, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ στις 18 Δεκεμβρίου του 1954. Εγκαταλείφθηκε σε ορφανοτροφείο και υιοθετήθηκε όταν ήταν έξι μηνών. Στην 40ετή πορεία του στο χώρο της υποκριτικής έπαιξε σε πολλές ταινίες που γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα  σε αυτές «Hannibal», «Narc», «Blow» και «Copland» ενώ,  είχε μετάσχει και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Shades of Blue».

Ο Ρέι Λιότα ήταν πιο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Goodfellas» («Τα Καλά Παιδιά») του 1990. Σε αυτή ήταν συμπρωταγωνιστής με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Τζο Πέσι. Ένας ρόλος που καθόρισε την καριέρα του.

Ακόμα δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου του 67χρονου ηθοποιού. Αφήνει πίσω μια κόρη αλλά και την αρραβωνιαστικιά του, με την οποία θα παντρεύονταν σύντομα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα