Σε «απάτη» εξελίχθηκε η εμφάνιση του πασίγνωστου ράπερ.

Σε «απάτη» εξελίχθηκε η εμφάνιση του 50 Cent στη Μύκονο. Ο πασίγνωστος ράπερ τραγούδησε το βράδυ του Σαββάτου στο beach club «SantΑnna» στο «Νησί των Ανέμων» αλλά με τα χίλια ζόρια.

Είχε συμφωνηθεί να τραγουδήσει 2 ώρες αλλά τελικά τραγούδησε μισή ώρα και δεν ενθουσίασε και το κοινό που πήγε να τον ακούσει. Το κόστος αυτής της εμφάνισης θα σας προκαλέσει ίλιγγο….

Κάθεστε; Ο 50 Cent πήρε 250.000 ευρώ και 50.00 ευρώ για το αεροπλάνο που τον έφερε και θα τον γυρίσει πίσω στην Αμερική για την εμφάνισή του στην Μύκονο.

«Ήταν το πιο καυτό Σαββατοκύριακο κι εδώ στο νησί περιμέναμε τον 50 Cent, τον πολύ γνωστό ράπερ. Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο… Απογοητευτήκαμε, άργησε πάρα πολύ να βγει περίπου 2 ώρες και κουραστήκαμε όλοι. Όταν βγήκε, τραγούδησε με το ζόρι την πρώτη φορά ένα τέταρτο. Μετά τον έψησαν στο περίπου να ξαναβγεί κι ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ. Θυμήθηκα και τον Snoop Dogg… Γενικά έτσι είναι οι ράπερ, δεν είναι επαγγελματίες», είπε ο δημοσιογράφος από το Mykonos Tv, Πέτρος Νάζος.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ