«Sex and the City» reboot: Τα πρώτα clicks από τα γυρίσματα της reboot σειράς “And just like that” έχουν εντυπωσιάσει τους απανταχού fans! Ταυτόχρονα προκαλούν μεγάλη αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στις πρωταγωνίστριες. Πολλοί θα είναι οι βασικοί χαρακτήρες που θα λείπουν από την θρυλική επιστροφή της σειράς. Μέσα σε αυτούς η ηθοποιός Κιμ […]

«Sex and the City» reboot: Τα πρώτα clicks από τα γυρίσματα της reboot σειράς “And just like that” έχουν εντυπωσιάσει τους απανταχού fans! Ταυτόχρονα προκαλούν μεγάλη αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στις πρωταγωνίστριες.

Πολλοί θα είναι οι βασικοί χαρακτήρες που θα λείπουν από την θρυλική επιστροφή της σειράς. Μέσα σε αυτούς η ηθοποιός Κιμ Κατράλ, που αρνήθηκε να ενσαρκώσει ξανά την Σαμάνθα Τζόουνς. Αλλά και η αρχική ενδυματολόγος της σειράς, η Πατρίσια Φιλντ.

Μερικές από τις ενδιαφέρουσες επιστροφές που θα δούμε στη σειρά θα είναι ο Έινταν (Τζον Κορμπέτ), ο Στιβ (Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ), ο Χάρι (Ίβαν Χάντλερ) και φυσικά ο Mr. Big (Κρις Νοθ).

Όπως αναφέρει το περιοδικό Page Six, η επιστροφή της σειράς θα βρει την Κάρι και τον Μπιγκ στη μέση ενός περίεργου διαζυγίου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο τέλος της πρώτης ταινίας Sex and the City.

Τι αποκαλύπτει το σενάριο;

Στο σενάριο που διέρρευσε, λοιπόν, βλέπουμε την Κάρι να παρουσιάζει μία εκπομπή podcast στα 50 της και να θρηνεί το διαζύγιό της με τον Μπιγκ, καθώς οι πρώην σύζυγοί μάχονται για τα οικονομικά τους.

Η σκηνή δείχνει την Κάρι να βρίσκεται για δείπνο με τη Μιράντα, την Σαρλότ και τον φίλο τους (και πολυαγαπημένο χαρακτήρα στην σειρά) Στάνφορντ, που επίσης θα επιστρέψει. «Μαγνητοφωνούσα τα podcast μου, προλάβαινα να λουστώ. Ναι, δεν έτρωγα ούτε κοιμόμουν, αλλά τουλάχιστον ένιωθα καλά για το γάμο μου. Τώρα τι; Θα είμαι απλά μία από τις συζύγους του, τις οποίες φροντίζει οικονομικά;» τους λέει.

Μένει μόνο να μάθουμε αν αυτό υπαινίσσεται κάποια απιστία του Μπιγκ. Ή αν η Κάρι αναφέρεται απλώς στις προηγούμενες συζύγους του, συμπεριλαμβανομένης της Μπάρμπαρα και της Νατάσα, η οποία φαίνεται ότι θα επιστρέψει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Muy Vesta ? (@muyvesta)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elder Ordonez (@elderordonez1)

 

Ποιοι χαρακτήρες αλλάζουν;

Αν και ορισμένοι χαρακτήρες παραμένουν όσο ανυπόφοροι ήταν πάντα, ένας χαρακτήρας ελπίζουμε ότι θα δώσει κάποια θετικότητα στην σειρά: Η Τσε, ο πρώτος non-binary χαρακτήρας του Sex and the City. Τον ρόλο θα ενσαρκώσει η Σάρα Ραμίρεζ, γνωστή από τον ρόλο της ως Κάλι Τόρες στην επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy.

Το reboot του Sex and the City, με τίτλο «And Just Like That…» θα αποτελείται από δέκα επεισόδια . Αναμένεται να  κάνει πρεμιέρα στο HBO Max. Ακόμη επιβεβαιωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Μένει μόνο να μάθουμε αν αυτό υπαινίσσεται κάποια απιστία του Μπιγκ, ή αν η Κάρι αναφέρεται απλώς στις προηγούμενες συζύγους του, συμπεριλαμβανομένης της Μπάρμπαρα και της Νατάσα, η οποία φαίνεται ότι θα επιστρέψει!

Αν και ορισμένοι χαρακτήρες παραμένουν όσο ανυπόφοροι ήταν πάντα, ένας χαρακτήρας ελπίζουμε ότι θα δώσει κάποια θετικότητα στην σειρά: Η Τσε, ο πρώτος non-binary χαρακτήρας του Sex and the City. Τον ρόλο θα ενσαρκώσει η Σάρα Ραμίρεζ, γνωστή από τον ρόλο της ως Κάλι Τόρες στην επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy.

Το reboot του Sex and the City, με τίτλο «And Just Like That…» θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max, ενώ δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Türkiye (@vogueturkiye)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι