Για μπάνιο σε παρθένο νησί του Ιονίου παρέα με… αγριογούρουνα, βρέθηκε ο Σαρούνας Γασικεβίτσιους! Παλιός γνώριμος της χώρας, ο Λιθουανός μπασκετμπολίστας έγραψε τη δική του ιστορία στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε τα πάντα. Αλλά και, γενικότερα, η καριέρα του φωνάζει “respect” απ’ όπου κι αν τη δει κανείς. Προπονητής, σήμερα, της […]

Για μπάνιο σε παρθένο νησί του Ιονίου παρέα με… αγριογούρουνα, βρέθηκε ο Σαρούνας Γασικεβίτσιους! Παλιός γνώριμος της χώρας, ο Λιθουανός μπασκετμπολίστας έγραψε τη δική του ιστορία στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε τα πάντα. Αλλά και, γενικότερα, η καριέρα του φωνάζει “respect” απ’ όπου κι αν τη δει κανείς. Προπονητής, σήμερα, της Μπαρτσελόνα (και μ’ αυτήν κατέκτησε τα πάντα), ο “Σάρας”, με την Ελληνίδα σύζυγό του, Άννα Δούκα, κάνει τώρα διακοπές.

Και, φυσικά, τις κάνει εδώ. Όχι όμως όπου κι όπου. Ο Σαρούνας ήταν πάντοτε “ψαγμένος”. Και γι’ αυτό επέλεξε για την ξεκούρασή του ένα μέρος πραγματικά μοναδικό: το νησί Άτοκος. Ένα παρθένο διαμάντι του Ιονίου, μεταξύ Ιθάκης και Λευκάδας. Η Άτοκος ανήκει διοικητικά στην Ιθάκη και περιλαμβάνεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων Νήσων. Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο.

Το νησί είναι ακατοίκητο. Ή μάλλον, για την ακρίβεια, οι μόνοι μόνιμοι κάτοικοί του είναι μια οικογένεια… αγριογούρουνων. Και με φόντο αυτά και τα παιχνίδια τους στην αμμουδιά επέλεξε να φωτογραφηθεί ο Σαρούνας και η Άννα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saras13 (@saras_jasikevicius)

Καλά να περάσουν, ευχόμαστε. Α! Και για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, η Άτοκος είναι ιδιόκτητο νησί. Ανήκει σε παγίγνωστη εφοπλιστική οικογένεια. Το 2019 έγινε γνωστό ότι πωλείται. Με μόλις… 45.000.000, είναι δική σας, αν το θελήσετε. Και τα αγριογούρουνά της, φυσικά…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι