Στην εποχή μας είναι γνωστό ότι “βομβαρδιζόμαστε” ασταμάτητα από μια ποσότητα πληροφορίας ασυγκρίτως μεγαλύτερη αυτής στην οποία είχαν πρόσβαση οι άνθρωποι 10-15 μόλις χρόνια πριν. Και λόγω αυτού έχουμε: Την δικτατορία των like.  Αποδοχή ή μη αποδοχή μίας πληροφορίας. Τόσο απλά. Το πολυπόθητο like. Εκείνο που καθορίζει το ποιοι είμαστε και τη χρηματιστηριακή μας αξία […]

Στην εποχή μας είναι γνωστό ότι “βομβαρδιζόμαστε” ασταμάτητα από μια ποσότητα πληροφορίας ασυγκρίτως μεγαλύτερη αυτής στην οποία είχαν πρόσβαση οι άνθρωποι 10-15 μόλις χρόνια πριν. Και λόγω αυτού έχουμε: Την δικτατορία των like.  Αποδοχή ή μη αποδοχή μίας πληροφορίας. Τόσο απλά.

Το πολυπόθητο like. Εκείνο που καθορίζει το ποιοι είμαστε και τη χρηματιστηριακή μας αξία στα social media. Ένα smartphone, μία φωτογραφία ή ένα video, upload και τα υπόλοιπα γίνονται ιστορία. Και κάποια από αυτά γράφουν ιστορία. Το 2020 ήταν μία χρονιά δύσκολη. Σημαδεύτηκε από την πανδημία του Covid-19 αλλά και από τραγικές ειδήσεις όπως ο θάνατος του Kobe Bryant και του Diego Armando Maradona.

Ήταν επίσης μία χρονιά που αθλητές και celebrities πόσταραν στο Instagram περισσότερο από ποτέ, με το γενικευμένο lockdown να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Ωστόσο ποιοι είναι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη των likes; Ποιο είναι εκείνο το post που έγινε ο απόλυτος μαγνήτης likes και σχολίων; Στην κορυφή βρέθηκε φυσικά ο Cristiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος superstar με αφορμή το θάνατο του Diego Maradona ανέβασε μία φωτογραφία με τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών στον προσωπικό του λογαριασμό στις 25 Νοεμβρίου, η οποία πήρε 19.700.000 likes. Την ίδια στιγμή που ο Lionel Messi σε post του με τον Ντιεγκίτο μάζεψε 16.400.000 likes και έγινε το τρίτο δημοφιλέστερο post για το 2020 στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση με 19.100.000 likes ήταν η αναγγελία του θανάτου του Chadwick Boseman μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στις 28 Αυγούστου ενώ την τελική 10άδα κλείνουν οι Kylie JennerLeBron James και Ariana Grande.

Αναλυτικά τα posts με τα περισσότερα likes.

Cristiano Ronaldo

Chadwick Boseman

Lionel Messi

Kylie Jenner

LeBron James

Ariana Grande

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Cristiano Ronaldo

Kylie Jenner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ