Η Σαρλίζ Θερόν επέλεξε την Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Τα κυκλαδίτικα νησιά μας έχουν την τιμητική τους στην προτίμηση των εγχώριων αλλα και διεθνών σταρ. Η πανέμορφη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός έχει ξαναεπισκεφθεί τη χώρα μας. Είχε περάσει μέρος των διακοπών της στην Ελούντα. Έφθασε στην Πάρο με σκάφος μαζί με τα παιδιά της και […]

Η Σαρλίζ Θερόν επέλεξε την Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Τα κυκλαδίτικα νησιά μας έχουν την τιμητική τους στην προτίμηση των εγχώριων αλλα και διεθνών σταρ.

Η πανέμορφη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός έχει ξαναεπισκεφθεί τη χώρα μας. Είχε περάσει μέρος των διακοπών της στην Ελούντα. Έφθασε στην Πάρο με σκάφος μαζί με τα παιδιά της και 12μελη παρέα.

Σαρλίζ Θερόν sports365.gr (1)

Όλοι μαζί εθεάθησαν από νωρίς χθες το απόγευμα, πάνω στο κύμα δίπλα στο παρακκλήσι του Αγίου Νικολάου απ’ όπου θαύμασαν το ηλιοβασίλεμα. Απόλαυσαν το υπέροχο φαγητό του διάσημου εστιατορίου «Barbarossa», δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα ψάρια, τα θαλασσινά και τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.

Αρχικά, όσοι αντίκρισαν την Σαρλίζ Θερόν, δεν το πολυπίστευαν ότι πρόκειται για την γνωστή σταρ. Στη συνέχεια άρχισαν να τραβούν τις πρώτες φωτογραφίες. Εκείνη άνετη, σε mood διακοπών, δεν έδειχνε να ενοχλείτε και συνέχισε το δείπνο της μοιράζοντας και κάποια χαμόγελα.

Το βιογραφικό της ηθοποιού

Γεννήθηκε το 1975 στην περιοχή Μπενόνι του Τράνσβααλ της Νότιας Αφρικής, μοναχοπαίδι των κατασκευαστών δρόμων Γκέρντα και Τσαρλς Θέρον και μεγάλωσε στη φάρμα των γονιών της. Στις 21 Ιουνίου 1991, η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της, ο οποίος ήταν μέθυσος και βίαιος απέναντι τους, πυροβολώντας τον μπροστά σε εκείνη. Η θάνατος του αποδόθηκε νομικά σε αυτοάμυνα και η μητέρα της δεν καταδικάστηκε.

Η Θερόν φοίτησε στο Εθνικό Καλλιτεχνικό Σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ, ασχολήθηκε με το μπαλέτο και παράλληλα με το modeling. Στα δεκαέξι της, κέρδισε ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων κι έτσι μετακόμισε με τη μητέρα της στο Μιλάνο, όπου έμεινε για ένα χρόνο κι ύστερα εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, φοιτώντας στη σχολή Ballet Joffrey της Νέας Υόρκης. Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει χορεύτρια όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο την ανάγκασε να σταματήσει το χορό.

Το 1994, ταξίδεψε στο Λος Άντζελες με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, το οποίο της είχε δώσει η μητέρα της, παροτρύνοντας την να ασχοληθεί με την υποκριτική. Κατά τους πρώτους μήνες εκεί, πήγε σε μια τράπεζα για να εξαργυρώσει την επιταγή που της είχε στείλει η μητέρα της ως οικονομική βοήθεια αλλά απορρίφθηκε επειδή ήταν εκτός κράτους. Όπως υποστήριξε αργότερα η Θερόν, παρακαλούσε μάταια τον τραπεζικό υπάλληλο, ώσπου ο πράκτορας ταλέντων Τζον Κρόσμπι, ως επόμενος πελάτης την είδε και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, εξαργυρώνοντας την επιταγή και δίνοντας της την κάρτα του. Την καθοδήγησε σε ατζέντες casting και σε σχολή υποκριτικής. Το 1995 πήρε τον πρώτο της μικρό ρόλο στη ταινία τρόμου “Children of the Corn III: Urban Harvest”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик