H Σαρλίν Λινέτ Γουίτσκοκ είναι μία πριγκίπισσα όχι σαν όλες τις άλλες. Με εντελώς διαφορετική εικόνα από τις συνηθισμένες εμφανίσεις που έχουν άλλες πριγκίπισσες. Γνωρίζοντας πόσο αυστηρά είναι τα πρωτόκολλα τέτοιων οικογενειών η ίδια δεν είναι λίγες οι φορές που το παραβλέπει. Φυσικά αυτό είναι οφθαλμοφανές και μόνο από την εξωτερική της εμφάνιση. Ξύρισε το […]

 H Σαρλίν Λινέτ Γουίτσκοκ είναι μία πριγκίπισσα όχι σαν όλες τις άλλες. Με εντελώς διαφορετική εικόνα από τις συνηθισμένες εμφανίσεις που έχουν άλλες πριγκίπισσες.
Γνωρίζοντας πόσο αυστηρά είναι τα πρωτόκολλα τέτοιων οικογενειών η ίδια δεν είναι λίγες οι φορές που το παραβλέπει. Φυσικά αυτό είναι οφθαλμοφανές και μόνο από την εξωτερική της εμφάνιση.

Ξύρισε το κεφάλι της!

Με την ίδια να έχει ξυρίσει το κεφάλι της από τη μία μεριά και να εμφανίζεται με πιο κοινότυπα ρούχα αδιαφορώντας για σχόλια και κριτικές.

Η ανατρεπτική αυτή εικόνα της ίσως είναι και αποτέλεσμα της συναισθηματικής της κατάστασης. Μιας και η ίδια αποκαλείται θλιμμένη πριγκίπισσα.
Με το να περιφρονεί τα πρωτόκολλα δίνει το δικό της μήνυμα. Η ζωή που της έχει επιβληθεί μάλλον δεν πρέπει να της αρέσει και πολύ.

Έχοντας προσπαθήσει να δραπετεύσει τρεις φορές από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό η Σαρλίν Λινέτ Γουίτσκοκ ζει στο χρυσό κλουβί της καταπιεσμένη από την ζωή που σίγουρα δεν ήθελε.

Με την εικόνα της πιο μοντέρνας και ανατρεπτικής πριγκίπισσας η ίδια σπάει τα πρωτόκολλα περνώντας φυσικά το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Με εμφανίσεις που σχολιάζονται η ίδια επιλέγει να κάνει αυτό που την ευχαριστεί και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Με την εμφάνιση της στο Princes Grace Awards να σχολιάζεται έντονα μιας και η ίδια φορούσε ένα κοστούμι από τον οίκο ralph Lauren συλλογής Φθινόπωρο 2017.

Ποια η καταγωγή της;

Η ίδια έχει καταγωγή από την Γερμανία και είναι μεγαλωμένη στην Νότια Αφρική. Ο πατέρας της ήταν διευθυντικό στέλεχος σε εταιρία. Η μητέρα της ασχολούνταν με τον αθλητισμό στην κατάδυση αλλά είναι και προπονήτρια κολύμβησης.

Με τις εμφανίσεις της δείχνει πιο πολύ σε μία σύγχρονη και μοντέρνα γυναίκα με ιδιαίτερο χαρακτήρα παρά μία πριγκίπισσα της υψηλής τάξης.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ