Το “Your face sounds familiar”  έρχεται για να μεταμορφώσει τις μέρες μας! To σίγουρο είναι ότι μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές με τις μοναδικές μεταμφιέσεις των παικτών. Η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τους αγαπημένους κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star καλλιτέχνες του […]

Το “Your face sounds familiar”  έρχεται για να μεταμορφώσει τις μέρες μας! To σίγουρο είναι ότι μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές με τις μοναδικές μεταμφιέσεις των παικτών.

Η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τους αγαπημένους κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star καλλιτέχνες του σόου μεταμφιέσεων.

Ο κορονοϊός έβαλε στοπ

Αλλά το σημερινό γύρισμα αναβλήθηκε όπως και της προηγούμενης Τετάρτης για την εκπομπή της Κυριακής. Η αιτία είναι ότι βρέθηκε θετικός ένας από την ομάδα και όλα πάνε πίσω σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα για μια ακόμα φορά δεν ήταν καλά και αναγκαστικά πάμε πίσω.

Άρα την Κυριακή 11 Απριλίου δεν θα δούμε την αγαπημένη μας εκπομπή, και το πότε θα γίνουν τα γυρίσματα ξανά θα εξαρτηθεί από τους μοριακούς ελέγχους που γίνονται. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα ξέρουμε περισσότερα.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

O νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του Your Face Sounds Familiar – All Star» έρχεται στις 14 Μαρτίου στις 21:00, για να μεταμορφώσει και αυτή την Κυριακή, χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές και ιδιαίτερες εμφανίσεις!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα