Σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία ο Λευτέρης Πανταζής, εισπράττει την αγάπη του κόσμου τόσο στην Ελλάδα, αλλά εκτός χώρας. Το είδαμε και στην μοναδική συναυλία που έδωσε στην Κοριτσά της Αλβανίας. (Από το δημοσίευμα της espresso) Τρελαίνει κόσμο ο Λευτέρης Πανταζής Tο αδιαχώρητο κόσμου, προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου, στη μοναδική συναυλία που έδωσε […]

Σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία ο Λευτέρης Πανταζής, εισπράττει την αγάπη του κόσμου τόσο στην Ελλάδα, αλλά εκτός χώρας. Το είδαμε και στην μοναδική συναυλία που έδωσε στην Κοριτσά της Αλβανίας. (Από το δημοσίευμα της espresso)

Τρελαίνει κόσμο ο Λευτέρης Πανταζής

Tο αδιαχώρητο κόσμου, προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου, στη μοναδική συναυλία που έδωσε στην Κορυτσά, ο Λευτέρης Πανταζής, μαζί με τον Devis Xherahu. (Ντέβις Τζεράχου). Πριν από δύο χρόνια, σάρωσαν στην Αλβανία και στην Ελλάδα, με τη διασκευή του, «Μ’ αγαπάς, σε αγαπώ πολύ».  Ένα μοναδικό ελληνολβανικό ντουέτο, που ξεπέρασε τα 16.000.0000 προβολές στο Youtube.

Περισσότεροι από 10.000 κόσμου, έδωσαν το δυναμικό παρών τους, αποθεώνοντας τον Λευτέρη Πανταζή και τον συνάδελφό του.  Για πολλές ώρες, προκάλεσαν ντελίριο κεφιού. Ο Devis Xherahu, που είναι μεγάλος σταρ στη γείτονα χώρα.  Την στιγμή που υποδέχτηκε on stage , τον φίλο του Λευτέρη Πανταζή, προκλήθηκε «έκρηξη» θαυμασμού, στο πρόσωπό του….

Ο δημοφιλής Έλληνας ερμηνευτής, μη κρύβοντας τη συγκίνησή του, μπροστά σε αυτή τη «λαοθάλασσα» κόσμου, τους ευχαρίστησε όλους από καρδιάς.  Τόσο στην ελληνική όσο και στην αλβανική γλώσσα.

Ο Λευτέρης Πανταζής, που αυτή την περίοδο σαρώνει και στα clubs, με το νέο του ραδιοφωνικό hit, την ανεβαστική διασκευή του «Μόνο με εσένα τρελαίνομαι».  Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ολοκληρώνει τα νέα του τραγούδια.  Συνεχίζει, το summer live tour του, με επόμενο σταθμό στη διασκέδαση, την Ζάκυνθο, στις 23 Αυγούστου. Ακολουθούν και άλλοι πολλοί μουσικοί προορισμοί, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι