Τελικά, το μεσημέρι της Παρασκευής με μια ανάρτηση του έδωσε τη δική του εξήγηση για την απόφαση του γράφοντας:

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα στην συνεργασία των δύο μεγάλων καλλιτεχνών Γιώργου Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά. Τελικά το σχήμα δεν θα το δούμε στην πίστα, αφού τα προβλήματα μεταξύ τους δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν.

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς είχαν σκοπό φέτος να ενώσουν τις δυνάμεις τους αλλά όπως φαίνεται, ανάμεσα στους τραγουδιστές είχαν προκύψει διαφωνίες με συνέπεια μετά τις δύο αναβολές στην πρεμιέρα τους, να έρθει το οριστικό τέλος.

Λίγο τα γράμματα στην επιγραφή, λίγο ο χρόνος που ήταν λιγότερος ο Σχοινάς πήρε ανάποδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά.

“Τα έσπασαν” Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς. Ακυρώθηκε μετά από 2 αναβολές ξανά η πρεμιέρα, ενώ ο κόσμος ενημερώθηκε λίγες ώρες πριν πάει ο κόσμος. Τι στεναχώρησε τον Διονύση Σχοινά.




Τελικά, το μεσημέρι της Παρασκευής με μια ανάρτηση του έδωσε τη δική του εξήγηση για την απόφαση του γράφοντας:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δυο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομα μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Σχοινά

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ