Το Netflix ανανέωσε λοιπόν την μεγαλύτερη επιτυχία και σειρά του, για δεύτερη σεζόν. 

Το squid game ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του κόσμου του θεάματος. Ακόμα μία κορεατική παραγωγή απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ταινία αλλά για σειρά. Το Squid Game είναι από αυτά τα show-εκπλήξεις που έρχονται και κάνουν αυτόματα μία τεράστια εμπορική επιτυχία.

«Το σύμπαν του Squid Game μόλις ξεκίνησε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικα ο  co-CEO του Netflix, Ted Sarandos. Ανακοινώνοντας παράλληλα την έλευση της 2ης σεζόν.

Φυσικά και θα υπήρχε 2η σεζόν. Τι περιμένατε άλλωστε;

Το Mastermind πισω από την όλη δημιουργία της σειράς, ο Hwang Dong-hyuk είχε ανακουφίσει τους φανς της σειράς ήδη με το τέλος της πρώτης. Βεβαιώνοντας την 2η και κλείνοντας το μάτι και για 3η σεζόν.

Η επιβεβαίωση πάντως από επίσημα χείλη ήρθε τώρα.

Το Netflix ανανέωσε λοιπόν την μεγαλύτερη επιτυχία και σειρά του, για δεύτερη σεζόν. 

Μιλάμε για 142 εκ. χρήστες που απόλαυσαν την σειρά για πάνω από 1,6 δισ. ώρες.

Και δεν μένει μόνο εκεί το Netflix. Όπως ανακοινώθηκε, φέτος θα κυκλοφορήσουν 25 ακόμη σειρές από την …θαματουργή Νότιο Κορέα.

 «Δεν προσπάθησαν να κάνουν ένα διαφορετικό σόου για να ταξιδέψει, αλλά προσπάθησαν να βρουν όλα εκείνα τα στοιχεία του κορεάτικου σινεμά και του κορεάτικου δράματος και να τα χτίσουν με έναν τρόπο και νέα επίπεδα αξιών παραγωγής», τόνισε.

Μίλησε επίσης για τις κόκκινες στολές:

«Δεν είναι ότι έπρεπε να πάμε και να τους διδάξουμε στην Κορέα πώς να φτιάξουν ένα σπουδαίο περιεχόμενο. Είναι μία απίστευτη αγορά γι’ αυτό. Πάντα υπήρχε περιέργεια γύρω από τον κόσμο, το κορεάτικο δράμα πάντα είχε στιγμές επιτυχίας παντού, αλλά η ευκολία της παράδοσης που προσφέραμε το ώθησε στο mainstream».

Σειρά επιτυχιών, φανς, παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Το squid Game ήρθε για να μείνει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως απέσπασε 3 Χρυσές Σφαίρες, ενώ είχε και μία υποψηφιότητα στα SAG Awards, με αποτέλεσμα να γινει η πρώτη μη-αγγλική σειρά που είναι υποψήφια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик