Το κανάλι Open ενισχύει το πρόγραμμά του κι ετοιμάζει νέα project προσεχώς. Για την ακρίβεια, έπειτα από τις πολύ πετυχημένες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη, που σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αναμένεται ακόμα μία εκπομπή, που φέρει εξίσου υψηλές προσδοκίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται ένα διαφορετικό βραδινό talk show στο οποίο […]

Το κανάλι Open ενισχύει το πρόγραμμά του κι ετοιμάζει νέα project προσεχώς.

Για την ακρίβεια, έπειτα από τις πολύ πετυχημένες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη, που σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αναμένεται ακόμα μία εκπομπή, που φέρει εξίσου υψηλές προσδοκίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται ένα διαφορετικό βραδινό talk show στο οποίο παρουσιαστής θα είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Η εκπομπή θα έχει καλεσμένους celebrities, οι οποίοι και θα σχολιάζουν με ευχάριστη διάθεση όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην παρουσίαση με τον Λάμπη Ταγματάρχη στην παραγωγή, στήνουν μια εκπομπή με διάσημους καλεσμένους, οι οποίοι θα σχολιάζουν με ευχάριστη διάθεση όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα μεταφέρει στην τηλεόραση και τον ρόλο της γνωστής γιαγιάς που ήταν μέλος του κορυφαίου σατιρικού σχήματος «Άγαμοι Θύται».

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η εκπομπή αναμένεται να βγει στον αέρα του Open στα μέσα του Απρίλη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ