Η Ελεονώρα Μελέτη άφησε πίσω της τον ALPHA και υπέγραψε με άλλο τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια πλέον θα έχει το MEGA για τηλεοπτική στέγη όπως επίσημα ανακοίνωσε το κανάλι. Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ». Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η […]

Η Ελεονώρα Μελέτη άφησε πίσω της τον ALPHA και υπέγραψε με άλλο τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια πλέον θα έχει το MEGA για τηλεοπτική στέγη όπως επίσημα ανακοίνωσε το κανάλι.

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» για την εκπομπή της στη νέα τηλεοπτική της στέγη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει, που έχει ξεκινήσει δηλαδή ούτως ή άλλως. Έχουμε γενικά τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να τα πούμε κι επίσημα μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι.

Αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει έτσι όλο το καλοκαίρι, να περάσει όμορφα για όλους μας και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα. Για την ομάδα, για τις ώρες, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι».

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ