Παγκόσμια πρεμιέρα για την «Βλήχη» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος αφού πήρε μια γεύση από μπάσκετ καθώς παρευρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε το ματς Ολυμπιακός – Μονακό για τα play offs της Euroleague ασχολήθηκε και με τα «δικά του».

Χθες λοιπόν το βράδυ ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έκανε την πρεμιέρα της ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Βληχή».

Όπως αντιλαμβάνεστε τα βλέμματα του κόσμου «μαγνήτισε» η Χολιγουντιανή ηθοποιός και βραβευμένη με Όσκαρ, αλλά και «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, πέρα από την σκηνοθεσία της ταινίας έχει επιμεληθεί την παραγωγή και το σενάριο. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Έμα Στόουν και Νταμιάν Μποννάρ. Η «Βλήχη» έχει γυριστεί στην Τήνο τον Φεβρουάριο του 2020.

Τέλος, έργα  των Γ. Σ. Μπαχ/Κνουτ Νύστεντ και Τόσιο Χοσοκάβα «ντύνουν» μουσικά την ταινία μικρού μήκους. Να τονίσουμε ότι ερμηνεύθηκαν ζωντανά από μουσικούς της ΕΛΣ, τη Χορωδία της ΕΡΤ και τη σολίστ Αγγελίνα Τκάτσεβα (τσίμπαλο), σε μουσική διεύθυνση Νίκου Βασιλείου και διεύθυνση χορωδίας Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик