Ξεκίνησε στην ΕΡΤ την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision. 

H μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision ήταν όπως όλοι περίμεναν η Ουκρανία. Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί λόγω της ρωσικής εισβολής ο διαγωνισμός τραγουδιού το 2023 δεν θα διοργανωθεί στο Κίεβο ή σε κάποια άλλη πόλη της Ουκρανίας αλλά στην Αγγλία, όπως έκανε γνωστό η EBU.

Ξεκίνησε στην ΕΡΤ την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ καλεί τους ενδιαφερόμενους να στείλουν τις προτάσεις τους.

«Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΡΤ στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση απευθύνει από σήμερα πρόσκληση σε εταιρίες με δραστηριότητα την παραγωγή ή και διανομή ηχογραφημάτων να υποβάλουν προτάσεις για τη συμμετοχή της χώρας μας, με καταληκτική προθεσμία την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.

Κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη: δηλαδή να περιλαμβάνει ερμηνευτή ή ερμηνεύτρια ή γκρουπ με έξι κατ’ ανώτατον μέλη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, και επίσης ένα έως τρία τραγούδια, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ή παρουσιαστεί μέχρι σήμερα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ολόκληρα ή εν μέρει. Στην επιλογή της συμμετοχής θα συνεκτιμηθούν, επίσης, τυχόν καλλιτεχνική ομάδα πλαισίωσης του ερμηνευτή ή της ερμηνεύτριας και ιδέες (concept) για την προώθηση και παρουσίαση του τραγουδιού.

Οι προτάσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης απευθύνονται αποκλειστικά στην ΕΡΤ.

Μέχρι την ολοκλήρωση της αξιολόγησής τους δεν επιτρέπεται να έχουν υποβληθεί παράλληλα σε αντίστοιχη διαδικασία άλλου φορέα που συμμετέχει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ