Η Ελεονώρα Μελέτη άφησε πίσω της τον ALPHA και υπέγραψε με άλλο τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια πλέον θα έχει το MEGA για τηλεοπτική στέγη όπως επίσημη ανακοίνωσε το κανάλι. Η ανακοίνωση αναφέρει: Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος […]

Η Ελεονώρα Μελέτη άφησε πίσω της τον ALPHA και υπέγραψε με άλλο τηλεοπτικό σταθμό για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια πλέον θα έχει το MEGA για τηλεοπτική στέγη όπως επίσημη ανακοίνωσε το κανάλι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Η παρουσιάστρια σε βραδινή της έξοδο στο θέατρο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» για την εκπομπή της στη νέα τηλεοπτική της στέγη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για όλο αυτό που πάει να ξεκινήσει, που έχει ξεκινήσει δηλαδή ούτως ή άλλως. Έχουμε γενικά τρομερό ενθουσιασμό, έχουμε πολλά πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να τα πούμε κι επίσημα μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι.

Αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει έτσι όλο το καλοκαίρι, να περάσει όμορφα για όλους μας και να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να φτιάξουμε ωραία προγράμματα. Για την ομάδα, για τις ώρες, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε κάτι».

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ