Έναν χειμώνα που προβλέπεται δύσκολος για τους Έλληνες, οπότε οι επιχειρηματίες της νύχτας θέλουν να έχουν δυνατές συνεργασίες στα μαγαζιά τους που θα προσελκύσουν το κοινό.

Oι πίστες θα πάρουν φωτιά – Αυτές τις ημέρες βγαίνουν τα σχήματα του χειμώνα για τους Έλληνες τραγουδιστές. Πολλά είναι τα σχήματα που «κλείνουν» σιγά σιγά για τον χειμώνα. Έναν χειμώνα που προβλέπεται δύσκολος για τους Έλληνες, οπότε οι επιχειρηματίες της νύχτας θέλουν να έχουν δυνατές συνεργασίες στα μαγαζιά τους που θα προσελκύσουν το κοινό.

Ξεκινάμε από το «Κέντρο Αθηνών» του Γιάννη Τσακουμάκου. Μετά την περσινή του επιτυχία, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν επαναπαύεται και συναντιέται επί σκηνής με τον Διονύση Σχοινά. Ο Διονύσης πέρσι τραγουδούσε στο Room του Κολωνακίου, που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία.

Η σύζυγος του Διονύση Σχοινά, Καίτη Γαρμπή, επιστρέφει και εκείνη στις μεγάλες πίστες για να συναντήσει έναν παλιό της καλό φίλο, τον Αντώνη Ρέμο στο NOX του Ομίλου Μαροσούλη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αφού έχει δεχτεί πρόταση να περάσει το φθινόπωρό του στη Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψει τον χειμώνα στο Fantasia, έχοντας δίπλα του Γιώργο Λιβάνη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρσι δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο περσινός συνεργάτης του Νίκου, Πέτρος Ιακωβίδης, φιλοδοξεί να κάνει το μεγάλο άλμα σε πρωταγωνιστικό, πλέον, ρόλο στο Vogue της Θεσσαλονίκης, με την Josephine να τον πλαισιώνει.

Η μεγαλύτερη, ίσως έκπληξη της σεζόν, έρχεται από τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος συνεχίζει στο Enastron του Κώστα Ματσίκα. Εκεί, σε ρόλο guest star (δηλαδή θα κάνει ένα πρόγραμμα) θα δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι για το ίδιο concept είχε δεχτεί πρόταση πρώτα ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος όμως αρνήθηκε. Με την κίνησή του πάντως αυτή ο Γιάννης Πλούταρχος, επιχειρεί να προσεγγίσει και το πιο νεανικό κοινό που ίσως είχε χάσει τα τελευταία χρόνια.

Οι Μέλιsses αποχωρούν από το Box του Γιάννη Μωράκη και ήδη έχουν δεχτεί πολλές προτάσεις. Μία από αυτές αφορά σε έναν νέο χώρο στην Πατριάρχου Ιωακείμ, τον πρώην κινηματογράφο Embassy, που πέρασε στα χέρια του Γιάννη Τσακουμάκου και θα μεταμορφωθεί σε ένα club υπερπαραγωγή. Άλλοι πάντως ισχυρίζονται πως από την Πειραιώς, ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του θα βρεθούν στην Ιερά Οδό, στο πρώην VOX του ομίλου Μαροσούλη.

Για το Box, τώρα, ακούγεται ήδη το όνομα της Δέσποινας Βανδή (με ή χωρίς τον Λευτέρη Πανταζή), αλλά και του Σάκη Ρουβά.

Λίγο πιο πάνω ο Νικηφόρος θα συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή στο Voodoo.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είναι πολύ στα πάνω του τον τελευταίο καιρό, θα τηρήσει, όλα δείχνουν, το ρητό «συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Έτσι λοιπόν, σκοπεύει να συνεχίσει με την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro.

Τέλος, ο Βασίλης Καρράς επιστέφει στην Αθηναϊκή νύχτα, αυτή τη φορά στο Fever του Θανάση Παπαγεωργίου.

Πηγή: OkMAG

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик