Η DC Comics πρωτοπορεί και όσοι θέλουν να μάθουν το κρυφό μήνυμα της αφίσας της ταινίας του Batman χρειάζονται black light.

Η νέα ταινία Batman θα κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα τον Μάρτιο. Εντύπωση προκαλεί η πρωτότυπη ιδέα της παραγωγής. Συγκεκριμένα, η αφίσα, που κυκλοφόρησε, έχει ένα κρυφό μυστικό, που εμφανίζεται μόνο αν χρησιμοποιήσει κάποιος… black light!

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα ενσαρκώσει τον βασικό ρόλο του Μπρους Γουέιν / Batman. Ο κακός της ταινίας θα είναι ο Riddler (Γρίφος), τον οποίο στην ταινία θα υποδυθεί ο Πολ Ντανό.

Η DC Comics κυκλοφόρησε την αφίσα της ταινίας του Batman και δεν είναι σαν τις συνηθισμένες. Σ΄αυτήν εμφανίζεται ο Batman και η Catwoman σ΄ένα πορτοκαλί φόντο με ένα σύμβολο του Γρίφου.

Για να αποκαλυφθεί το κρυφό μήνυμα της αφίσας του Batman χρειάζεται το black light (υπεριώδεις λαμπτήρες). Όποιος το χρησιμοποιήσει, τότε βλέπει τα κρυφά μηνύματα της αφίσας. Συγκεκριμένα, εμφανίζονται οι φράσεις: «είσαι κι εσύ μέρος αυτού» και «μάθε γιατί». Τα γράμματα είναι σε κόκκινη γραμματοσειρά.

Σύμφωνα με την πλοκή, ο Batman θα βρεθεί στην ταινία αντιμέτωπος με τον Riddler.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα