Το πολυαναμενόμενο σόου στην πρεμιέρα του, ήταν σταθερά πρώτο trend στο twitter, με τα σχόλια από τους περισσότερους χρήστες να είναι κολακευτικά, αν και δεν έλειψαν οι αντιδράσεις.

Η Δέσποινα Βανδή σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, έκανε ένα ακόμα ξεκίνημα στην πολύ πλούσια επαγγελματική της καριέρα. Πρεμιέρα είχαμε στο Chart Show με καλές κριτικές, σχετικά καλά νούμερα, αλλά και ορισμένους καλλιτέχνες εν εξάλλω.

Την είδαμε ως κριτή στο J2US αλλά ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να την κρατήσει στον ALPHA και να σαν παρουσιάστρια στο Chart Show, που είχε προβληθεί και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο κανάλι από την Ναταλία Γερμανού.

Είναι ένα σόου που βασίζεται σε μουσικά αφιερώματα, σε καλεσμένους και σε πολύ τραγούδι. Κομμένο – και ραμμένο για τη Δέσποινα, δηλαδή.

Το πολυαναμενόμενο σόου στην πρεμιέρα του, ήταν σταθερά πρώτο trend στο twitter, με τα σχόλια από τους περισσότερους χρήστες να είναι κολακευτικά, αν και δεν έλειψαν οι αντιδράσεις.

Ξεκίνησε με  ένα αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90.

Είναι ένα δύσκολο θέμα από μόνο του, και οι αντιδράσεις ήταν σίγουρο ότι θα υπήρχαν. Τόσα καλά τραγούδια, που να χωρέσουν σε 30 θέσεις.

Ο Θάνος Καλλίρης  μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχληση του.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής με ανάρτηση του στο Facebook έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό δικών του τραγουδιών, αλλά και άλλων, όπως Σάκης Ρουβάς, Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Λάμπης Λιβιεράτος κ.α.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Καλλίρη:

Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά ( & Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα & κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες.

Αναρωτιέμαι όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ», «γιορτάζω», «κάποιο καλοκαίρι», «μπαμ και κάτω», «οχι το μωρό μου», «μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Δικός σου για πάντα» (για να πω μόνο μερικά), έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα.

Η σε κάποιο άλλο σύμπαν. Η μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή.

Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρείας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά.

Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε λαϊκό, έντεχνο, ποπ, radio hits, πίστες, κλπ. Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι.

Δείτε πως το υποδέχτηκε το Twitter

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ