Μια μπριζόλα στάθηκε αφορμή να ερωτευτεί ο Αλέξης Τσίπρας! Στη θεσσαλονικιώτικη ταβέρνα «Στα καλά καθούμενα» του Στέφανου Σαράτση, στην Πολίχνη βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη και πρώην υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δείπνησε με τα μέλη κάθε γραμματείας των […]

Μια μπριζόλα στάθηκε αφορμή να ερωτευτεί ο Αλέξης Τσίπρας!

Στη θεσσαλονικιώτικη ταβέρνα «Στα καλά καθούμενα» του Στέφανου Σαράτση, στην Πολίχνη βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη και πρώην υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δείπνησε με τα μέλη κάθε γραμματείας των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκη. Με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την πόλη και τους βουλευτές από τη βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν στην ομιλία.

Στο τραπέζι του προέδρου το ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο σεφ Στέφανος Σαράτσης με την τόμαχοκ στο πιάτο, κάνοντας τον τέως πρωθυπουργό να εντυπωσιαστεί!

Ρώτησε λοιπόν τον ψήστη πώς τη φτιάχνει και εκείνος του απάντησε ότι είναι «η βασίλισσα του κρέατος», διότι εμπεριέχει και το ζουμερό κομμάτι rib-eye. Του εξήγησε ότι ψήνεται 45 λεπτά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πολιτική

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν