Αυτός ο παρουσιαστής είναι περιπτωσάρα. Πολλά συμβαίνουν τελευταία, με πολλού χωρισμούς, πολλα διαζύγια, και πολλες πικάντικες αποκαλύψεις. Φαίνεται ότι η καραντίνα, σκέπασε πολλά σκάνδαλα, και πολλούς “‘έτοιμους” χωρισμούς, αλλά τώρα που όλα έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς σκάνε το ένα μετά το άλλο. Η “λεγάμενη” και κολλητή της συζύγου, έμπαινε στο σπίτι τους όποτε ήθελε. […]

Αυτός ο παρουσιαστής είναι περιπτωσάρα. Πολλά συμβαίνουν τελευταία, με πολλού χωρισμούς, πολλα διαζύγια, και πολλες πικάντικες αποκαλύψεις. Φαίνεται ότι η καραντίνα, σκέπασε πολλά σκάνδαλα, και πολλούς “‘έτοιμους” χωρισμούς, αλλά τώρα που όλα έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς σκάνε το ένα μετά το άλλο.

Η “λεγάμενη” και κολλητή της συζύγου, έμπαινε στο σπίτι τους όποτε ήθελε. Και ντυμένη τις περισσότερες φορές ωσάν πρωταγωνίστρια σε “τσόντα”. Δεν ήθελε και πολύ ο γύπας. “Κέντραρε” και κάρφωσε. Όμως τον πήρε χαμπάρι η λαϊκιά που παντρεύτηκε και τον έστειλε.

“Θα έκανα τα πάντα να γύριζα τον χρόνο πίσω. Τα έκανα μαντάρα. Η γυναίκα μου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να έχει ένας άντρας. Στοργική, τρυφερή, νοικοκυρά καλή μάνα. Αλλά βαριόμουν μαζί της. Ίσως τη θεωρούσα δεδομένη”.

“Χώρισαν” συναινετικά … και δεν άνοιξε μύτη… με τους περισσότερους να νομίζουν πώς είναι ακόμη ζευγάρι. Μάλιστα η κερατωμένη εδώ και μήνες έχει αφήσει τα παιδιά σε νταντάδες και απολαμβάνει την ζωάρα της με τα φράγκα από την διατροφή στη Βούλα και στα “Πανοράματα”… σε παρεάκια με μοντελάκια και σχεδιάστριες μόδας.

Απο την άλλη ο παρουσιαστής τρέμει στην ιδέα να βγει η “φάση” προς τα έξω μιας και κάτι τέτοιο μπορεί να σημάνει και το τέλος της καριέρας του.

Όπως και να χει… το “εργάκι” τους… θα βγει κάποια στιγμή, καθώς η κερατωμένη πρώην δεν κρατάει το στόμα της κλειστό… με τελευταίο ωτακουστή έναν νεαρό εφοπλιστή που την… “ίδρωσε” το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε σπίτι στην Βουλιαγμένη. (Από το nassosblog)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик