Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Eurovision.

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Eurovision. Για ακόμα μια χρονιά ο διαγωνισμός τραγουδιού θα προβληθεί από την ΕΡΤ. Ποιοι θα είναι στην παρουσίαση; Μην αγχώνεστε και ψάχνετε, σας έχουμε την απάντηση.

Στο τιμόνι της παρουσίασης της Eurovision που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας θα είναι για ακόμα μια χρονιά η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Έχουμε όμως και μια έκπληξη. Πέραν των παρουσιαστών υπάρχει και ένα ακόμα άτομο που δίνει τους βαθμούς και το «12άρι» σε κάθε διαγωνισμό Eurovision. Ποια θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο; Η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η νεαρή καλλιτέχνης μετά από ένα χρόνο και τη δική της συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού θα επωμιστεί τον ρόλο να δώσει την υψηλότερη βαθμολογία της χώρας μας.

Να θυμίσουμε ότι οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 10 και 12 Μαΐου και ο τελικός της Eurovision στις 14 Μαΐου στις 22:00. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού, στις 10 Μαΐου 2022, με το τραγούδι «Die Together». Αυτή τη στιγμή οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν την Ελλάδα στην έβδομη θέση.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ