Οι “μαμάκηδες” ζουν και βασιλεύουν. Παραδοσιακά βλέπουμε πολύ πιο δυνατές σχέσεις μητέρας – γιου και πατέρα – κόρης. Αλλά στην πρώτη περίπτωση πολλες είναι σε υπερθετικό βαθμό. Τόσο πολύ που οι γυνάικες που θα βρεθούν στο πλάι των κανακάρηδων τους θα τα δουν όλα. Είναι και τα αγόρια που έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα […]

Οι “μαμάκηδες” ζουν και βασιλεύουν. Παραδοσιακά βλέπουμε πολύ πιο δυνατές σχέσεις μητέρας – γιου και πατέρα – κόρης. Αλλά στην πρώτη περίπτωση πολλες είναι σε υπερθετικό βαθμό. Τόσο πολύ που οι γυνάικες που θα βρεθούν στο πλάι των κανακάρηδων τους θα τα δουν όλα.

Είναι και τα αγόρια που έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα τους. Δεν είναι τυχαίο που πολλες φορές τους βλέπουμε να βγαίνουν πιο πολύ συχνά έξω με την μαμά τους παρά με την φίλη τους ή την σύντροφο τους. Αν τους αφήσει η μαμά να έχουν.

Αλλά ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι διάσημοι μαμάκηδες.

Δείτε ένα αφιέρωμα για αυτούς.

Μπράντλεϊ Κούπερ, Χοακίν Φίνιξ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέραλντ Μπάτλερ, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τζορτζ Κλούνεϊ έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μητέρες τους και δεν τις αποχωρίζονται ούτε μια στιγμή!

Οι μαμάκηδες του Hollywood – Ποιοι έχουν παθολογική αδυναμία στη μητέρα τους

Τι και αν έχουν χρήματα, αναγνωρισημότητα και επιτυχία; Ορισμένοι διάσημοι του Hollywood έχουν μεγάλη αδυναμία στην μητέρα τους και δεν το κρύβουν. Είναι… μαμάκηδες και είναι περήφανοι γι’ αυτό.

Δείτε τα βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ