Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι η πιο ανταγωνιστική, μετά την κοιλιά που είχαμε εξαιτίας του κορονοιού και τις περικοπές που έκαναν αρκετά κανάλια. Ποια είναι τα ριάλιτι που θα δούμε από τη νέα σεζόν. Το βαρύ πυροβολικό των σταθμών είναι στα τελευταία χρόνια τα ριάλιτι. Ένα επιτυχημένο ριάλιτι είναι αρκετό για να αλλάξει τα […]

Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι η πιο ανταγωνιστική, μετά την κοιλιά που είχαμε εξαιτίας του κορονοιού και τις περικοπές που έκαναν αρκετά κανάλια. Ποια είναι τα ριάλιτι που θα δούμε από τη νέα σεζόν.

Το βαρύ πυροβολικό των σταθμών είναι στα τελευταία χρόνια τα ριάλιτι. Ένα επιτυχημένο ριάλιτι είναι αρκετό για να αλλάξει τα νούμερα της τηλεθέασης αρκετά προς τα πάνω ενός σταθμού. Λογικό λοιπόν να έχει πέσει το βάρος περισσότερο εκεί.

Τα γνωστά και με την σειρά που τα γράφουμε αγαπημένα survivor, Masterchef, Farma θα τα δούμε από το νέο ημερολογιακό έτος 2022 μες τον Ιανουάριο.

Αλλά τι να περιμένουμε από τον Σεπτέμβριο.

Σε όλα τα ριάλιτι καθημερινά Spoiler και Διαρροές από το αγαπημένο σας sports365.gr.

gntm spoiler

GNTM

 Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, επιστρέφει στην οθόνη του Star για 4η χρονιά και αναζητά αγόρια και κορίτσια για να διεκδικήσουν τον τίτλο ίσοις όροις, του Greece’sNextTopModel!

Με μια μεγάλη αλλαγή την φετινή χρονιά. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι παρουσιάστρια του GNTM. Με την ίδια να έχει μεγάλη εμπειρία στο μόντελινγκ.

Big Brother

 Το Big Brother έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη γίνονται οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές με την παραγωγή του ΣΚΑΙ να ετοιμάζει δυνατά ονόματα.

Στην κορυφή των προτιμήσεων για αιτήσεις συμμετοχής σε ριάλιτι, ήταν  ο «Μεγάλος Αδελφός», και ούτε λίγο ούτε πολύ  hello… «Big Brother» θέλουν να πουν πάνω από 10.000 άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα. Σίγουρα οι επιλογές τους; θα μας αποζημιώσουν

The Bachelor

The Bachelor 2, που θα έρθει να ταράξει εκ νέου τα νερά ο Alpha. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα  επιστρέφει στις οθόνες μας. 

Βρέθηκαν οι νύφες. Μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Σατσίδη, οι νύφες έχουν επιλεγεί και όπως είπε θα είναι πιο δυναμικές από τις πρώτες. Είχε βρεθεί και ο Bachelor. Ο  ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ είναι ο νέος Bachelor.

The Bachelor 2 Spoiler

Game of Chefs

Έρχεται για να κάνει την διαφορά, ή είναι ακόμα ένα μαγειρικό ριάλιτι. Γιατί μέχρι τώρα έχουμε το MasterChef και όλα τα υπόλοιπα. Πρόσωπο – έκπληξη εξετάζει ο ANT1 για την παρουσίαση του μαγειρικού ριάλιτι.

Λάντος, Κοντοβάς και Μουρατίδης οι 3 σεφ – κριτές του παιχνιδιού. Ονόματα καθόλου τυχαία στον χώρο της μαγειρικής και είναι επιτυχία του ΑΝΤ1 που κατάφερε να τους κλείσει για το νέο του ριάλιτι Game Of Chefs. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι τρεις σεφ έχουν δώσει τα φώτα τους και σε άλλες μαγειρικές εκπομπές και ριάλιτι μεταξύ αυτών και το Masterchef.

Top Chef

Το Top Chef είναι η νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Έχει πολλούς λόγους να χτυπήσει το MasterChef και έχει πέσει με τα μούτρα στην νέα του παραγωγή μαγειρικής. Περιμένουμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Glam Wars

Το Glam Wars θα το βλέπουμε στο OPEN σε εβδομαδιαία βάση. Θα έχουμε 4 ομάδες που η κάθε μια θα έχει από ένα hair stylist κι έναν make up artist. Οι ομάδες θα διαγωνίζονται καθημερινά σε ένα κόνσεπτ που του δίνει η παρουσιάστρια και θα είναι διαφορετικό καθημερινά. Αυτό θα το εφαρμόζουν πάνω στα μοντέλα τους και η ομάδα με το καλύτερο αποτέλεσμα κερδίζει.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερεις ομάδες αποτελούμενες η καθεμία από έναν hair stylist κι έναν make up artist, θα διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Καθημερινά η παρουσιάστρια του θα τους δίνει και ένα διαφορετικό κόνσεπτ, ίδιο και για τους τέσσερεις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους.

I’m a Celebrity … Get Me Out of Here

Με επώνυμους παίκτες που θα ζήσουν στα άκρα. Το ριάλιτι θα γυριστεί στη Πολωνία σε ένα παλιό κάστρο. Εκεί οι επώνυμοι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με δυσκολίες, δοκιμασίες και αντιξοότητες προσπαθώντας να επιβιώσουν. Με πολλές δοκιμασίες οι επώνυμοι παίκτες θα ξεπεράσουν τα όρια τους στην προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here θα μας καθηλώσει με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

The Voice of Greece

Το The Voice of Greece είναι έτοιμο να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ από την νέα χρονιά. Μάλιστα ήδη έχει κλείσει και ειδική θέση στο πρόγραμμα του σταθμού..

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν