Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το μίνι lockdown στη Μύκονο. Ένα βήμα πριν τα τοπικά lockdown βρίσκονται αρκετές νησιωτικές περιοχές της χώρας, την ώρα που τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται. Μάλιστα οι επιστήμονες προβλέπουν έως και 10.000 μολύνσεις καθημερινά μέσα στον Αύγουστο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ τα μέτρα θα έχουν […]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το μίνι lockdown στη Μύκονο. Ένα βήμα πριν τα τοπικά lockdown βρίσκονται αρκετές νησιωτικές περιοχές της χώρας, την ώρα που τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται. Μάλιστα οι επιστήμονες προβλέπουν έως και 10.000 μολύνσεις καθημερινά μέσα στον Αύγουστο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ τα μέτρα θα έχουν απολύτως τοπικά κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση από ένα πακέτο επιλογών το οποίο έχει ήδη διαμορφωθεί.

Οι επιλογές που έχει η κυβέρνηση από αυτό το πακέτο:

– Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα
– «Σιωπητήριο» στη μουσική
– Περιορισμός ατόμων ανά τραπέζι στην εστίαση
– Αναστολή εκδηλώσεων, πανηγυριών, θρησκευτικών λειτουργιών
– Μάσκες παντού και σε εξωτερικούς χώρους

Πέντε δημοφιλή νησιά που βρίσκονται στο «κόκκινο»: η Μύκονος, η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη και οι νομοί Ηρακλείου και Ρεθύμνου στην Κρήτη. Τα στοιχεία είναι φανερά της κρισιμότητας της κατάσταση: 300% αύξηση κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα στη Μύκονο, 500% στην Ίο, 700% στην Πάρο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ