Πέτρος Φιλιππίδης –  Νέες εξελίξεις σχετικά με της καταγγελίες εις βάρος του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Μετά από έρευνες και σχηματισμό δικογραφιών η Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε δίωξη εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος για τις τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στη Εισαγγελία εις βάρος του. Με αδιάσειστα πια στοιχεία που συνέλεξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών […]

Πέτρος Φιλιππίδης –  Νέες εξελίξεις σχετικά με της καταγγελίες εις βάρος του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.
Μετά από έρευνες και σχηματισμό δικογραφιών η Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε δίωξη εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος για τις τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στη Εισαγγελία εις βάρος του.

Με αδιάσειστα πια στοιχεία που συνέλεξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος ο Πέτρος Φιλιππίδης καλείται να απολογηθεί για τις τρεις υποθέσεις βιασμού στις οποίες εμπλέκεται.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης διώκεται για το κακούργημα ενός βιασμού και δύο αποπειρών βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Επικουρικά στην όλη προσπάθεια των τριών γυναικών άλλα και της εισαγγελίες έδρασε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Με την πολύτιμη συνεργασία του βοήθησε αυτές οι περιπτώσεις να εξακριβωθούν και να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Με την βαρύτατη κατηγορία που έχει επωμιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κληθεί να καταθέσει και να απολογηθεί στην εισαγγελία. Με το ίδιο βέβαια να δηλώνει αθώος μέσω του δικηγόρου του ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες που του καταλογίζουν. Αν και μέχρι σήμερα ίδιος δεν έχει κάνει δηλώσεις για της καταγγελίες εις βάρος του.

Οι τρεις καταγγελίες, οι οποίες δεν έχουν παραγραφεί, στάθηκαν αρκετές για την εισαγγελία να ερευνήσει την υπόθεση.

Με την πρώτη καταγγέλουσα να αναφέρει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε μέσα στο θέατρο ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον αποτρέψει χωρίς να το καταφέρει. Βάσει της περιγραφής ο εισαγγελέας για την την συγκεκριμένη καταγγελία, η οποία περιέχει σεξουαλική πράξη, όρισε την κατηγορία ως κακούργημα για την πράξη του βιασμού.

Οι άλλη κατηγορία που έχει να αντιμετωπίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι η απόπειρα βιασμού σε δύο συνεργάτιδές του.
Με τον κατηγορούμενο  ηθοποιό να πηγαίνει στο καμαρίνι της και εκεί προσπάθησε να της επιτεθεί με την συνάδελφο του να ξεφεύγει. Περιστατικό που έλαβε χώρα το 2010.

Δεν δέχεται τις κατηγορίες

Η άλλη καταγγελία αφορά την συνάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη με μία συνάδελφό του σε μία καφετέρια το 2014. Όταν εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητό του για να την μεταφέρει σπίτι της ο γνωστός ηθοποιός την μετέφερε σε ένα στενό στο Ψυχικό.Εκεί προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της και να την βιάσει χωρίς να το πετύχει.

Γεγονότα φυσικά που συνταράζουν τον οποιοδήποτε. Κατηγορίες που σίγουρα δεν αρμόζουν σε έναν ηθοποιό μεγάλων επιτυχιών της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι