Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης, Τόλης Βοσκόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Ήταν το εικοστό παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας Μικρασιατών προσφύγων. Οι 19 αδελφές που προηγήθηκαν ήταν και η αφορμή […]

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης, Τόλης Βοσκόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Ήταν το εικοστό παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας Μικρασιατών προσφύγων. Οι 19 αδελφές που προηγήθηκαν ήταν και η αφορμή που έκαναν τον πατέρα του να συνεχίζει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει ένα γιο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός.

Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν “Πρίγκιπα”.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, γεγονός που οδήγησε τον εξίσου μεγάλο καλλιτέχνη και στιχουργό σε πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πάριο να δηλώσει: «ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης». Μάλιστα όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Γερολυμάτος τη δεκαετία του 1970 οι νέοι τραγουδιστές έσπαγαν το δόντι τους προκειμένου να μοιάσουν στον Βοσκόπουλο (λόγω της χαρακτηριστικής οδοντοστοιχίας του καλλιτέχνη).

Κατέρρευσε η Μαρία Ιωαννίδου στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατό του

Στο άκουσμα της είδησης, η Μαρία Ιωαννίδου κατέρρευσε, στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #not.

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!», αναφώνησε με λυγμούς η Μαρία Ιωαννίδου, όταν την κάλεσαν στο τηλέφωνο από την εκπομπή.

«Συγγνώμη που με ακούτε έτσι. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Γέμιζε όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθουν να δουν τον Τόλη Βοσκόπουλο», ανέφερε συγκινημένη η Μαρία Ιωαννίδου και συνέχισε:

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου. Πριν από ένα χρόνο ήμασταν μαζί»!

 

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα