Οι πληροφορίες που φτάνουν στο Πειθαρχικό για τις σεξουαλικής φύσεως καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για τον γνωστό ηθοποιό, προκαλούν μόνο ντροπή. Αν και ο ίδιος προσήλθε με την δική του θέληση στο σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το ζήτημά του (και του Γ.Κιμούλη) θα απασχολήσει σε εξαιρετικό βαθμό τα media. To φθινόπωρο που μας […]

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο Πειθαρχικό για τις σεξουαλικής φύσεως καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για τον γνωστό ηθοποιό, προκαλούν μόνο ντροπή.

Αν και ο ίδιος προσήλθε με την δική του θέληση στο σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το ζήτημά του (και του Γ.Κιμούλη) θα απασχολήσει σε εξαιρετικό βαθμό τα media. To φθινόπωρο που μας έρχεται.

Καθώς έχει συμβουλευτεί τον δικηγόρο του.  O Π.Χαϊκάλης, απέχει από τα social media για να μην επιβαρύνει άλλο την θέση του. Αυτό συμβαίνει καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί ότι καταγγελία από γνωστή ηθοποιό απευθυνόταν στο όνομα του. Πράγμα που δεν είχε ειπωθεί δημοσίως από την ίδια την καταγγέλλουσα.

Στόχος του κατηγορουμένου, όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, είναι να αποδείξει ότι «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!