Είχαμε ανακοινώσεις λοιπόν στη Δανάη Μπάρκα και την τηλεοπτική της παρέα λίγο πριν φύγουν για διακοπές. Κάποιοι από τους συνεργάτες της εκπομπής φεύγουν και κάποιοι άλλοι μένουν.(Από το δημοσίευμα του gossip-tv) Τι γίνεται στο “Πάμε Δανάη”; Έτσι και αλλιώς η Δανάη δεν είχε πλέον άγχος για την επόμενη σεζόν αφού πριν από λίγο καιρό πήρε […]

Είχαμε ανακοινώσεις λοιπόν στη Δανάη Μπάρκα και την τηλεοπτική της παρέα λίγο πριν φύγουν για διακοπές. Κάποιοι από τους συνεργάτες της εκπομπής φεύγουν και κάποιοι άλλοι μένουν.(Από το δημοσίευμα του gossip-tv)

Τι γίνεται στο “Πάμε Δανάη”;

Έτσι και αλλιώς η Δανάη δεν είχε πλέον άγχος για την επόμενη σεζόν αφού πριν από λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως για του χρόνου.

Όμως, η δεύτερη χρονιά του Πάμε Δανάη θα έχει σημαντικές αλλαγές. Αφού “κλείδωσε” η εκπομπή το δίωρο 11.00-13.00, ήρθαν και οι ανακοινώσεις.

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής φεύγει από τη θέση της όμως η θέση δεν μένει κενή. (το όνομα τελευταία ακούστηκε ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι ήταν η εμπνεύστρια του σποτ για το συνέδριο γονιμότητας από το οποίο αποσύρθηκε όλη η σόουμπιζ). Αντιθέτως, βρέθηκε αμέσως αντικαταστάτρια και συγκεκριμένα η πρώην αρχισυντάκτρια της Ιωάννας Μαλέσκου, Δήμητρα Παλούδη.  Είχε αποχωρήσει από τη θέση της στα μέσα Ιουνίου χωρίς να μάθει κανείς τον λόγο.

Από την τηλεοπτική παρέα της Δανάης Μπάρκα, αποχωρεί και η Σίσσυ Καλλίνη ενώ παραμένουν στο πόστο τους ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά το τέλος του Πάμε Δανάη από τη νέα σεζόν θα προβάλλεται το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.  Αμέσως μετά θα ξεκινάει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ