Τι σου κάνει ο έρωτας! Ο Βρετανός “Ρωμαίος”, χωρίς να ξέρει κολύμπι, αγόρασε τζετ-σκι και διέσχισε την Ιρλανδική Θάλασσα ξεκινώντας από την Σκωτία, να περπατήσει άλλα σχεδόν 25χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει την γυναίκα της ζωής του στο νησί Μαν. Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, ο 28χρονος Ντέιλ Μακλάφλαν, που δεν είχε οδηγήσει ποτέ πριν τζετ-σκι και αγόρασε ένα […]

Τι σου κάνει ο έρωτας! Ο Βρετανός “Ρωμαίος”, χωρίς να ξέρει κολύμπι, αγόρασε τζετ-σκι και διέσχισε την Ιρλανδική Θάλασσα ξεκινώντας από την Σκωτία, να περπατήσει άλλα σχεδόν 25χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει την γυναίκα της ζωής του στο νησί Μαν.

Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, ο 28χρονος Ντέιλ Μακλάφλαν, που δεν είχε οδηγήσει ποτέ πριν τζετ-σκι και αγόρασε ένα μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσει το τολμηρό του ταξίδι, δήλωσε ότι θεωρούσε πως θα κατάφερνε να το πραγματοποιήσει σε 40 περίπου λεπτά. Στην πραγματικότητα του πήρε τεσσεράμιση ώρες να διασχίσει την θάλασσα και χρειάστηκε να περπατήσει άλλα σχεδόν 25χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει την γυναίκα της ζωής του, την οποία προηγουμένως είχε δει μόνο μία φορά.

Ο Μακλάφλαν συνελήφθη την Κυριακή, αφού είχε περάσει την νύχτα σε τουλάχιστον δύο κλαμπ, στο αυτοδιοίκητο νησί, η είσοδος στο οποίο απαιτεί ειδική άδεια από μη κατοίκους. Την διαδικασία αυτή αποφάσισε να παρακάμψει ο νεαρός, που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του έπαθε κατάθλιψη, αφού δεν μπορούσε να δει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Σύμφωνα με στοιχεία από τα τοπικά Μέσα, αυτό που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την ιστορία, είναι το γεγονός ότι ο παράτολμος “Ρωμαίος” δεν γνωρίζει κολύμπι και κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του, δέκα λεπτά πριν του τελειώσει η βενζίνη.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ