«Οίκος Dior»: Στην Ελλάδα ήταν στραμμένα τα βλέμματα της βιομηχανίας της μόδας. Ο γαλλικός οίκος Dior διοργάνωσε στο Καλλιμάρμαρο μεγάλο ντεφιλέ και τίμησε τα 200 χρόνια από τη δημιουργία του ελληνικού κράτους με μια φαντασμαγορική επίδειξη. Έγινε λοιπόν η επίδειξη μόδας του γνωστού Οίκου «Dior», στο Καλλιμάρμαρο, με τα φώτα του διεθνούς Τύπου να είναι στραμμένα […]

«Οίκος Dior»: Στην Ελλάδα ήταν στραμμένα τα βλέμματα της βιομηχανίας της μόδας. Ο γαλλικός οίκος Dior διοργάνωσε στο Καλλιμάρμαρο μεγάλο ντεφιλέ και τίμησε τα 200 χρόνια από τη δημιουργία του ελληνικού κράτους με μια φαντασμαγορική επίδειξη.

Έγινε λοιπόν η επίδειξη μόδας του γνωστού Οίκου «Dior», στο Καλλιμάρμαρο, με τα φώτα του διεθνούς Τύπου να είναι στραμμένα στη χώρα μας. Μεταξύ των 400 καλεσμένων που ήταν στην εκδήλωση ήταν και η Salma Hayek, η Brigitte Macron, η Marion Cotillard και η Μαρία Σάκκαρη, ενώ το μοντέλο  Ροζάνα Γεωργίου ήταν η μοναδική Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα.

Ο ιδρυτής Κριστιάν Ντιόρ, τίμησε την Ελλάδα και η Ελλάδα τον Ντιόρ.
Όσα έγιναν στη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο.
“Ωδή” στον ελληνικό πολιτισμό αποτέλεσε η επίδειξη μόδας του Οίκου «Dior», που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο. Οι εικόνες ήταν εκπληκτικές και ταξίδεψαν στα πέρατα του κόσμου. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, «ΕΛΠΙΔΑ» και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της «UNESCO», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, η Άννα Βίσση, η Μαρία Σάκκαρη με τη μητέρα της, ο Άγγελος Μπράτης κ.α. Τι δήλωσε στις κάμερες η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της «Dior», Μαρία Γκράτσι Κιουρί.

Με άρωμα Ελλάδος ήταν η επίδειξη του οίκου μόδας Dior που έγινε χθες στο Καλλιμάρμαρο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ