Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής. Με πολλά καταστήματα να έχουν αρχίσει να επαναλειτουργούν τηρώντας φυσικά τα νέα μέτρα προστασίας η αγορά έρχεται σταδιακά στα κανονικά της επίπεδα. Με βάση τις νέες οδηγίες από τις 7 Ιουνίου θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά οι οίκοι ανοχής. Με αυστηρά μέτρα σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης για ευνόητους λόγους φυσικά. […]

Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής. Με πολλά καταστήματα να έχουν αρχίσει να επαναλειτουργούν τηρώντας φυσικά τα νέα μέτρα προστασίας η αγορά έρχεται σταδιακά στα κανονικά της επίπεδα.

Με βάση τις νέες οδηγίες από τις 7 Ιουνίου θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά οι οίκοι ανοχής. Με αυστηρά μέτρα σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης για ευνόητους λόγους φυσικά.

Με συγκεκριμένες οδηγίες και μέτρα μιας και ο κίνδυνος μετάδοσης είναι μεγάλος.

Αναλυτικότερα:
Οι εργαζόμενες θα πρέπει πριν και μετά από επαφή με κάθε πελάτη να πλένουν τα χέρια τους με κάποιο σαπούνι ή με κάτι που περιέχει αλκοόλ για να επιτυγχάνουν αντισηψία. Σε περίπτωση που είναι εφικτό να υπάρχει και χρήση γαντιών μίας χρήσης.

Με το χρονικό όριο των 15 λεπτών για κάθε πελάτη. Απαγορεύεται η εξυπηρέτηση περισσότερων του ενός. Με ανοιχτείς πόρτες και παράθυρα για ανανέωση του αέρα στον χώρο.

Εφαρμογή πελατολογίου. Οι πελάτες θα είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το μικρό τους όνομα για λόγους εχεμύθειας και αριθμό τηλεφώνου

Οι πελάτες θα ενημερώνονται για το ότι τα στοιχεία τους κρατούνται για 4 εβδομάδες σε κλειστό φάκελο σε περίπτωση κρούσματος για να γίνει ιχνηλάτηση τοι ιού.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ