Να που μια νέα έρευνα έρχεται να βάλει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό. Με επιχειρήματα και αποδείξεις. Κοντός ή ψηλός και όλα όσα λέγονται για τους κοντούς τελικά είναι αλήθεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Neopolis.gr. Μετά από χρόνια δουλέματος κι αδικίας, όσοι υστερούν σε ύψος έρχονται να μας την πουν για το κρεβάτι που κάνουν! […]

Να που μια νέα έρευνα έρχεται να βάλει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό. Με επιχειρήματα και αποδείξεις. Κοντός ή ψηλός και όλα όσα λέγονται για τους κοντούς τελικά είναι αλήθεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Neopolis.gr.

Μετά από χρόνια δουλέματος κι αδικίας, όσοι υστερούν σε ύψος έρχονται να μας την πουν για το κρεβάτι που κάνουν! Σύμφωνα με την έρευνα του ‘Journal Of Sexual Medicine‘.

Σε αυτήν συμμετείχαν 531 ετεροφυλόφιλοι άνδρες ηλικίας 20-54 ετών, και έδειξε πως όσοι είχαν ύψος κάτω του 1.75 έκαναν πολύ περισσότερο σεξ!

Ποιος γελάει τώρα;;;

Πιο συγκεκριμένα, αποδεικνύεται ότι οι κάτω του 1.75 προσπαθούν αρκετά περισσότερο να βρουν σύντροφο – μιας κι επικρατεί η αντίληψη ότι το ύψος τους αποτελεί μειονέκτημα – και η προσπάθεια αυτή φαίνεται να αποδίδει καρπούς και να οδηγεί στο κρεβάτι. Μάλιστα, μια άλλη έρευνα του New York University δείχνει ότι οι ίδιοι άντρες είναι κατά 32% λιγότερο πιθανό να χωρίσουν τις γυναίκες τους, ενώ ταυτόχρονα κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι και βγάζουν πιο πολλά λεφτά.

Οι κοντύτεροι λοιπόν, όχι μόνο δεν υστερούν, αλλά φαίνεται να έχουν μεγάλο πλεονέκτημα τελικά λόγω του ύψους τους, καθώς μπορούν να δοκιμάζουν πολλές διαφορετικές στάσεις πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Επίσης, αποτελούν καλύτερους συντρόφους, μιας και οι ερευνητές θεωρούν ότι οι ψηλότεροι άντρες, εξαιτίας της αυτοπεποίθησης και της υπεροψίας που αισθάνονται χάρη στην εμφάνισή τους, έχουν την εντύπωση ότι δε χρειάζεται να κάνουν επιπλέον προσπάθεια.

επιχειρήματα

Κάτι ξέρουν εξάλλου πολλές γυναίκες εκεί έξω, και μάλιστα διάσημες, που επιλέγουν να έχουν πλάι τους έναν κοντό ή κοντύτερο από εκείνες σύντροφο. Nicole Kidman-Tom Cruise και Tom Holland-Zendaya από τα πιο iconic ζευγάρια που επιβεβαιώνουν την επιστήμη!

Μιας κι αναφέραμε τον Tom, ο ίδιος μοιάζει να αισθάνεται φουλ δικαιωμένος με αυτήν την έρευνα, αφού πιάστηκε να πατάει like σε σχετικό post του Ladbible.

επιχειρήματα

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας την ξαναπεί ο οποιοσδήποτε για το ύψος σας, ξέρετε τι να απαντήσετε. Ήρεμα, ευγενικά και τεκμηριωμένα. Αν και στο κάτω-κάτω, όπως κι η ηλικία, το ύψος είναι ένας ακόμη αριθμός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик