Check, fold, call, raise. Αν και οι γυναίκες είναι τις περισσότερες φορές η μειοψηφία στα τραπέζια των τουρνουά πόκερ είναι λογικό να έλκουν τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε η μπλόφα είναι γένος θηλυκού. Σε περίπτωση που έχεις καθίσει έστω και μια φορά σε τραπέζι πόκερ, σίγουρα έχεις ακούσει τους παραπάνω ορισμούς. Για τους φανατικούς του […]

Check, fold, call, raise.

Αν και οι γυναίκες είναι τις περισσότερες φορές η μειοψηφία στα τραπέζια των τουρνουά πόκερ είναι λογικό να έλκουν τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε η μπλόφα είναι γένος θηλυκού.

Σε περίπτωση που έχεις καθίσει έστω και μια φορά σε τραπέζι πόκερ, σίγουρα έχεις ακούσει τους παραπάνω ορισμούς. Για τους φανατικούς του πόκερ, δεν πρόκειται για ένα τυχερό παιχνίδι αλλά για ένα παιχνίδι που συνδυάζει την τακτική και την σκέψη. Την ανάλυση του αντιπάλου, το σωστό ποντάρισμα και μία στρατηγική που θα σε κάνει να φύγεις κερδισμένος από το τραπέζι.

Παρότι οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται αποκλειστικά για ανδρικό άθλημα, η πραγματικότητα έρχεται να τους διαψεύσει. Ορισμένα από τα πιο δυνατά χέρια είναι γυναικεία και να είσαι σίγουρος πως δε θα θέλεις να τις βρεις αντιμέτωπες στο επόμενο τραπέζι που θα κάτσεις. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά για ποιες πρόκειται:

1) Olivia «Liv» Boeree

Τηλεοπτική παρουσιάστρια, dj και παίκτρια poker. Η 36χρονη με καταγωγή από τη Βρετανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια του 

και European Poker Tour, ενώ είναι η μόνη γυναίκα που κέρδισε ένα βραχιόλι WSOP και ένα EPT event.

2) Melika Razavi

Έχει εκπροσωπήσει το Ιράν στο διαγωνισμό Miss Global 2016 και είναι γνωστή στο χώρο του modeling. Κατάφερε να κερδίσει το χρυσό βραχιόλι ως νικήτρια του World Series of Poker, επικρατώντας απέναντι σε 2.024 αντιπάλους. Το έπαθλο είναι σχεδόν 240.000 δολάρια και η καλλονή έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

3) Loni Harwood

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την καριέρα της στα τουρνουά του WSOP Circuit. Έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει το πρώτο της μπρασελέ και τα κέρδη της φτάνουν στο 1.600.000 δολάρια.

4) Victoria Coren Mitchell

Το 2006 έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε EPT Main Event και το 2014 η πρώτη γυναίκες με δύο νίκες κερδίζοντας το ΕPT San Remo. Τα κέρδη της Βρετανίδας φτάνουν στα 2.500.000 δολάρια. Επίσης είναι συγγραφέας, παρουσιάστρια και γράφει εβδομαδιαίες στήλες για το The Telegraph.

5) Vanessa Rousso

Η εντυπωσιακή Vanessa με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη  και τη Γαλλία έχει κέρδη πάνω από 3.500.000 δολάρια. Εκτός από επαγγελματίας παίκτης poker, είναι δικηγόρος, DJ και τηλεοπτική περσόνα.

6) Xuan Liu

Με καταγωγή από το Τορόντο του Καναδά, η Xuan Liu δείχνει γλυκιά αλλά όταν κάθεσαι απέναντί της, τότε γίνεται άλλος άνθρωπος. Τα κέρδη της ξεπερνούν τα 2.000.000 δολάρια και είναι η μόνη γυναίκα που βρέθηκε στο τελικό τραπέζι στο PCA.

7) Χριστίνα Ορφανίδου

Όχι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει τα έπαθλα και τα χρήματα των παραπάνω κυριών, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές μας. Η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής της στο Big Brother είναι επαγγελματίας παίκτρια poker και έχει όλα τα φόντα ώστε να καταφέρει να μας κάνει υπερήφανους στα μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού. Και οι περίπου 75.000 ακόλουθοί της στο Instagram, το επιβεβαιώνουν.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ