Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Αυτό ταιριάζει κουτί στην περίπτωση του Τάσο Ξιαρχό, που πρόσφατα ξεπέρασε κάθε όριο. Στην τελική ποιος είναι αυτός ο Κύριος; Ο χορευτής χωρίς να έχει πάρει καμιά συγκατάθεση μαγνητοσκόπησε μία άγνωστη που καθόταν σε ένα εστιατόριο και στην συνέχεια με πολύ ειρωνεία σχολίασε το βάρος της και τα […]

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Αυτό ταιριάζει κουτί στην περίπτωση του Τάσο Ξιαρχό, που πρόσφατα ξεπέρασε κάθε όριο.

Στην τελική ποιος είναι αυτός ο Κύριος;

Ο χορευτής χωρίς να έχει πάρει καμιά συγκατάθεση μαγνητοσκόπησε μία άγνωστη που καθόταν σε ένα εστιατόριο και στην συνέχεια με πολύ ειρωνεία σχολίασε το βάρος της και τα ρούχα που φορούσε. Πέρα του ηθικού του πράγματος, μήπως να δώσει εξηγήσεις και στην δικαιοσύνη θα πούμε εμείς;

Τι σχολίασε για την κυρία στο εστιατόριο που την μαγνητοσκόπησε χωρίς την άδεια της.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: “όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια”» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο χορευτής, καθήμενος σε εστιατόριο με δυνατή μουσική. «Το θυμάμαι από μωρό, ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια. Κοιτάξτε»,

Ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, νομίζοντας ότι κάτι σπουδαίο έχει κάνει, και το αποτέλεσμα ήταν να τα ακούσει άσχημα από όλους.

Πολλές και πολλοί επώνυμοι τον επανάφεραν στην τάξη με τα σχόλια τους.

Η απάντηση της κοπέλας που δέχτηκε το Bullying 

«Δεν τον γνωρίζω ποιος είναι… Κάποια στιγμή κάνανε κάποιες κινήσεις σπασμωδικές, λίγο ιδιαίτερες, και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά, με εκείνον να μου απαντά ότι απλά χορεύουν»,

«Είδα μετά το story που ανέβασε με το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε φίλοι χρόνια. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Σηκώθηκα κι έφυγα. Τι να του πω; Δεν είχε νόημα. Του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, όπου του είπα ότι δεν ήταν όμορφο αυτό που έκανε. Ανέβασε μια άσχημη “συγγνώμη”. Δεν θέλω να σχολιάσω τη δημοσκόπηση που έκανε μετά».

«Έχω περάσει κάποια προβλήματα υγείας στο παρελθόν, τα οποία είχαν κάποιες επιπτώσεις και στην εμφάνισή μου… Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, γιατί το πέρασα και το περνάω εγώ προσωπικά».

«Για εμένα είναι απαράδεκτο από όλες τις πλευρές. Από όπου και να το πιάσω. Δεν θέλω να θυματοποιήσω τον εαυτό μου»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με τον δικό του τρόπο το θέμα.

«Πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με αυτό; Όχι; Δεν θέλω! Παιδιά, πρέπει να κλείσουν και τα Instagram. Σηκώνεις, γράφεις, το δείχνεις. Δεν μας νοιάζει η άποψη του καθενός. Ξέρεις πώς στεναχωρήθηκα χθες βράδυ που το είδα; Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου, σαν τον τρελό, πάτε καλά; Το θέμα είναι να μην στεναχωριέται η κοπέλα, γιατί ο Τάσος είπε αυτό που ήθελε να πει. Δεν κατάλαβε, εύχομαι. Μη λέτε και μπούρδες, δεν είναι ωραίο. Δεν λέμε και ότι μάθαμε, κάθομαι εγώ να σου πω τι μου έλεγαν οι δικοί μου; Ποιον αφορά; Μπράβο και στους δικούς σου που σου είπαν να μην συνδυάζεις τα ριγέ και το μπλέιζερ με το κολάν. Και εμένα η γιαγιά μου μού έλεγε για τα χρώματα, έκατσα εγώ να στο πω ποτέ ή σήκωσα το κινητό να πω γιατί φοράει η άλλη τα χρώματα;»

Η Καίτη Γαρμπή του είπε:

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχό. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάσταστος;»

Αλλά και αρκετές ακόμα γνωστές Ελληνίδες.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs? (@zarifious)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι