Ο Γιάννης Σπαλιάρας τώρα και μετά τις 4,000 γυναίκες (και λίγες λέμε) θέλει να κάνει στροφή και να γίνει υπόδειγμα οικογενειάρχη. Κορίτσια τον χάνετε. Μόνο μια θα είναι η τυχερή… Αλλά κανένα πρόβλημα. Γιατί «Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς». Ναι αγαπητοί φίλοι. Έχουμε τον διάδοχο που είναι ακόμα πιο δυνατός. Οι επιδόσεις του είναι σε […]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τώρα και μετά τις 4,000 γυναίκες (και λίγες λέμε) θέλει να κάνει στροφή και να γίνει υπόδειγμα οικογενειάρχη. Κορίτσια τον χάνετε. Μόνο μια θα είναι η τυχερή…

Αλλά κανένα πρόβλημα. Γιατί «Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς».

Ναι αγαπητοί φίλοι. Έχουμε τον διάδοχο που είναι ακόμα πιο δυνατός. Οι επιδόσεις του είναι σε άλλα επίπεδο. Αν δεν μας πιστεύεται διαβάστε όσα είπε ο νέο Βασιλιάς. Περί Στέλιου Νιάκαρη ο λόγος.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Στέλιο Νιάκαρη, ο οποίος μίλησε για τις σταρ του Χόλυγουντ, τη Μάιλι Σάιρους, και τις άλλες….

«Την περίοδο της καραντίνας έκανα μαθήματα φωνητικής», αποκάλυψε ο Στέλιος Νιάκαρης, ενώ αναφερόμενος σε δουλειές που έκανε πριν γίνει μοντέλο ο ίδιος είπε ότι «Και σε κομμωτήριο έχω δουλέψει, και σερβιτόρος, και μπαρ και υποδοχή, μοντέλο έγινα τυχαία».

«Σταθμός στην καριέρα μου ήταν η φωτογράφιση με την Κέιτ Μος, στην οποία ήταν και η Ντονατέλα Βερσάτσε. Στη φωτογράφιση με την Κέιτ Μος πήρα πενταψήφιο νούμερο για αμοιβή».

«Έχω συναντήσει την Λίντσεϊ Λόχαν, την Πάρις Χίλτον, και την Αβρίλ Λαβίν. Τη Λόχαν δεν την πέτυχα στα καλά της, ενώ με τη Μάιλι Σάιρους περάσαμε ένα σαββατοκύριακο μαζί παρτάροντας, συνέβησαν πολλά».

«Δε θέλεις να ακούσεις τι μου λένε στα social media, μου στέλνουν και γυμνές φωτογραφίες».

«Αν με ρωτάς αν έχω περάσει καλά στη ζωή μου, έχω περάσει καλά, αλλά δεν κρατάω λογαριασμό. Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό. Αν θέλεις να κάνεις λογαριασμό, κυκλοφορείς έξω και βλέπεις, ότι έχω πάει με αυτήν, αυτήν, αυτήν. Από εκεί και πέρα μπορείς να βγάλεις ένα μπούσουλα».

Στέλιος Νιάκαρης:

Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ