Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε στο παρελθόν του προβλήματα με ουσίες…όχι μαγειρικές αλλά ναρκωτικές. Μίλησε για όλα όσα πέρασε ο πρώην κριτής του MasterChef στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ. Τρεις φορές βρέθηκε κοντά στον θάνατο από τη χρήση ναρκωτικών! «Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ […]

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε στο παρελθόν του προβλήματα με ουσίες…όχι μαγειρικές αλλά ναρκωτικές.

Μίλησε για όλα όσα πέρασε ο πρώην κριτής του MasterChef στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ. Τρεις φορές βρέθηκε κοντά στον θάνατο από τη χρήση ναρκωτικών!

«Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά, ανάλογα βέβαια και τι ναρκωτικά θα κάνεις, και πάντα καταλήγει με κλάμα. Τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αμφεταμίνη, δεν ήμουν ο παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσε με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική.

Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ»

Αλλά τελικά “αγάπησε” την ηρωίνη

«Ήταν ένα ναρκωτικό φοβερά δημιουργικό. Όντας παιδί του ’70 και του ’80, είχα την παρακαταθήκη, δηλαδή είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου μιλούν γι’ αυτό, και τώρα λέω ευτυχώς, αλλά τότε δυστυχώς μου κόλλησε»

Τρεις φορές κοντά στον θάνατο στη δεκαετία του ’90

«Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Συνταγές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα