Αποχώρησε από την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος αποχώρησής του οφείλεται στο γεγονός πως θα συμμετάσχει το παιχνίδι «Asian Express» που θα προβληθεί στο STAR.

Η τελευταία παρουσία του Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου ήταν την Κυριακή, 1 Μαΐου. Μετά από το τέλος της εκπομπής έκανε μια ανάρτηση στο instagram που έλεγε: «Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα 4 χρόνια ????????τα ξανά λέμε σύντομα δεν χανόμαστε!???? #xamogelakaipali».

Βέβαια από το ρεπορτάζ και από όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να αποχαιρετήθηκαν με αγκαλιές, αγάπες και λουλούδια αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν και τόσο ρόδινα τα πράγματα. Και από τις δύο πλευρές υπήρχε δυσαρέσκεια.. Ο Βασάλος γιατί η εκπομπή κινούνταν κυρίως σε ενημερωτικά θέματα άρα δεν μπορούσε να συμμετέχει και η Σίσσυ Χρηστίδου είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση με κάποιες τοποθετήσεις του, όπως όταν αναφέρθηκαν στην ποινή του δολοφόνου του Άλκη στη Θεσσαλονίκη και είπε ότι θα πάει δια του 12…κάνοντας όλα να μείνουν άναυδοι.

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή. που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα. Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα. ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

Βασάλος

Βασάλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι